Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijke hypotheekadviseurs in Linne van HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheek in Linne op maat

Een hypotheek bepaalt voor een groot deel je maandelijkse woonlasten en is een financiële verplichting die je voor een lange tijd aangaat. Kies je voor de verkeerde hypotheek, dan kan je dat veel geld kosten en daarom is een goede voorbereiding erg belangrijk. Deze hulp biedt HypothekenUnie jou graag. Onze hypotheekadviseur in Linne kijkt welke hypotheek het beste bij jouw situatie van nu past en daarnaast mee kan groeien met veranderende omstandigheden in de toekomst. Wij bieden je optimale service en begeleiding van begin tot eind en geven je advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Kies je voor advies van HypothekenUnie, dan ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 • Persoonlijk en volledig onafhankelijk advies;
 • Een hypotheek in Linne op maat;
 • Financiële zorgen worden weggenomen;
 • 100% onafhankelijk door samenwerking met alle geldverstrekkers.

Iedereen wordt als unieke klant bij ons behandeld, dus het maakt niet uit of je een doorstromer, starter, oversluiter of ondernemer bent. Ons doel is een hypotheek voor jou vinden met zo laag mogelijke woonlasten voor nu én later!

De juiste hypotheekvorm voor jouw situatie

Het aangaan van een hypotheek is een verbintenis voor vele jaren die gepaard gaat met veel geld. Desondanks is het niet iets waar je bang voor hoeft te zijn. Onze financieel adviseurs kunnen jou de juiste begeleiding bieden. Doordat wij een volledig onafhankelijke aanbieder zijn, kun je een objectieve vergelijking voor jouw hypotheek in Linne maken. We gaan op zoek naar een hypotheek die bij jouw situatie past en daarom is het belangrijk dat je enkele vragen voor jezelf op een rijtje zet:

 • Wat kan en wil ik per maand aan vaste woonlasten uitgeven?
 • Hoeveel financiële ruimte wil ik daarnaast nog overhouden?
 • Ben ik bereid om enig risico te nemen?

Welke hypotheekvorm voor jou het beste is, hangt af van je persoonlijke situatie, wensen en eisen. Bij het kiezen van een hypotheek houden we niet alleen rekening met de laagste rente, maar we bieden juist een doordacht en volledig onafhankelijk totaaladvies dat past bij jouw situatie van nu en in de toekomst.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De onafhankelijke werkwijze van HypothekenUnie

Verzekeringen en financiën wil je goed geregeld hebben. Enerzijds wil je de zekerheid hebben dat je niet teveel betaalt voor producten en diensten, maar anderzijds wil je ook de zekerheid hebben dat jouw verzekeringen en hypotheek bij jou passen. HypothekenUnie kan dankzij haar jarenlange ervaring, 100% onafhankelijke aanpak en uitgebreide kennis jou onafhankelijk tegen eerlijke kosten adviseren.

Gedurende het kennismakingsgesprek brengt onze adviseur jouw situatie in beeld en krijg je advies over de mogelijkheden die er voor jou zijn. Doordat wij samenwerken met alle banken en verzekeraars van Nederland, ben je verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies in Linne. Alle voorwaarden worden nauwkeurig vergeleken en we helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Passend hypotheekadvies in Linne

HypothekenUnie verzekert jou dus van 100% persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Jij geeft je wensen en eisen door en wij nemen vervolgens al je financiële zorgen uit handen. Na afloop van onze kennismaking ontvang je een duidelijk hypotheek adviesrapport waarmee je inzicht krijgt in de gevolgen van o.a. werkloosheid en pensioen voor je netto inkomen.

 • Onafhankelijk & persoonlijk advies
 • Geen financiële zorgen meer
 • Service en begeleiding van A-Z

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij heten je van harte welkom bij ons op kantoor, maar kunnen ook bij jou op locatie langskomen. HypothekenUnie laat je graag kennismaken met haar uitgebreide kennis en optimale service!

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Linne >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.