Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie in Maasbree: Hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Maasbree

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Maasbree die jou voorziet van informatie én advies hoe je het beste een hypotheek kunt af- of oversluiten? Voor een onafhankelijk hypotheekadvies van een expert ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van financieel advies voor zowel particulieren als ondernemers. Dus ben je op zoek naar een passend hypotheekadvies en ben je van plan om:

  • Voor het eerst een huis te kopen;
  • Te gaan verhuizen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Of je huidige hypotheek over te sluiten?

Neem dan vrijblijvend contact op met HypothekenUnie. Wij onderscheiden ons in de drukke hypotheekmarkt door onze uitgebreide kennis, maatwerk, onafhankelijkheid en inzicht in de lokale omgeving. Mede dankzij onze jarenlange praktijkervaring kunnen wij jou verzekeren van een hypotheekadvies in Maasbree op maat. Onze hypotheekadviseur neemt graag al jouw financiële zorgen uit handen. Samen gaan we op zoek naar een hypotheek die aansluit op jouw situatie en wensen. Doordat wij samenwerken met álle Nederlandse geldverstrekkers, kunnen wij een goede onafhankelijke vergelijking maken. En daarbij hebben wij geen contracten, waardoor wij een hypotheek kunnen vinden met de laagst mogelijke rente die past bij jouw toekomstplannen!

Wij verzorgen jouw financiële planning van A-Z

Als financieel dienstverlener verzorgen wij jouw financiële planning van begin tot eind. Maar ook voor losse verzekerings- of financiële producten kun je bij ons terecht. Onze hypotheekadviseur in Maasbree kan jou adviseren over onder andere hypotheken, kredieten, vermogensbeheer, pensioenen en verzekeringen. Daarbij worden alle risico's van eventuele werkloosheid, overlijden, lang leven en arbeidsongeschiktheid in kaart gebracht. Zo ben je verzekerd van een hypotheek in Maasbree die niet alleen nu, maar ook in de toekomst aansluit op jouw situatie.

De persoonlijke aanpak staat bij HypothekenUnie centraal omdat het kiezen van de juiste hypotheek een essentieel moment is. Onze hypotheekadviseur stelt jou gedurende het kennismakingsgesprek gerichte vragen over jouw hypotheekwensen, leefsituatie en inkomsten zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een hypotheek die het beste bij je past. Als alles in beeld is gebracht, wordt er een selectie gemaakt van de meest goedkope hypotheekverstrekkers van dit moment. Hierbij vergelijken we alle voorwaarden en helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Genoeg mogelijkheden voor een hypotheek in Maasbree

Voordat we de juiste hypotheek af kunnen sluiten, is het van belang om te weten wat de betreffende woning waard is. Een taxatie geeft jou inzicht in de waarde van het huis en dat geeft weer inzicht in de mogelijkheden van jouw hypotheek. Wij helpen je hier natuurlijk graag bij. Onze adviseur bemiddelt tussen diverse geldverstrekkers om op deze manier een vergelijking te kunnen maken. Omdat wij niet beperkt zijn tot enkel één bank, zijn er voor jou meer mogelijkheden om tot een passende hypotheek te komen. De adviseurs van HypothekenUnie letten op details en zorgen er altijd voor dat een goedkope hypotheek ook daadwerkelijk waarde toevoegend is. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met jouw unieke persoonlijke situatie en bijhorende financiën.

Om vervolgens een juiste beslissing te kunnen maken, ontvang je na afloop van het kennismakingsgesprek een helder hypotheek adviesrapport. Hierin staan ook de gevolgen van toekomstige gebeurtenissen opgesomd, denk aan arbeidsongeschiktheid, pensioen en het eventueel overlijden van je partner.

Neem vrijblijvend contact op

Als je op zoek bent naar onafhankelijk hypotheekadvies in Maasbree, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met ons voor een gratis kennismakingsgesprek. Onze hypotheekadviseur staat voor jou klaar bij ons op kantoor. Heb je liever dat wij bij jou thuis langskomen? Ook dat is uiteraard geen probleem! Na het kennismakingsgesprek weet jij precies welke hypotheekvorm het beste bij jou past en welke hypotheekaanbieder de beste voorwaarden voor jouw persoonlijke situatie biedt.

Benieuwd? Plan een afspraak in met onze adviseur en ontdek onze unieke werkwijze >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.