Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Volledig onafhankelijke hypotheekadviseur in Montfort & omgeving
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Persoonlijk hypotheekadvies in Montfort

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Montfort waarop je kunt vertrouwen? Een partner die op zoek gaat naar een passende hypotheek met lage kosten, maar die wel voldoet aan alle eisen? En een partner die zijn afspraken nakomt en waarbij je snel antwoord krijgt op al jouw financiële vragen? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! HypothekenUnie maakt deel uit van een nationaal netwerk van hypotheekadviseurs, allemaal met rijke ervaring. Behalve het vinden van een geschikte hypotheek in Montfort, kunnen we je ook helpen met overige zaken zoals financieringen, verzekeringen en pensioenen. Iedereen die hypotheekadvies in Montfort nodig heeft kan bij HypothekenUnie terecht. Wij helpen onder andere:

  • Starters;
  • Doorstromers;
  • Oversluiters;
  • Ondernemers.

Onze adviseurs staan voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Afspraken kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor, maar indien gewenst kunnen we ook bij jou op locatie langskomen.

Een passende oplossing voor elke financiële situatie

Onze ervaring is dat financiële zaken voor veel mensen onbekend terrein zijn. Vaak wordt er een hypotheek afgesloten, zonder dat men eigenlijk precies weet wat er wordt afgesloten en wat hiervan de (financiële) gevolgen zijn. Samen met de klant kan onze hypotheekadviseur in Montfort duidelijkheid creëren in zijn of haar financiële situatie. Zo kunnen wij achterhalen wat voor financiële doelen de klant heeft en wat men nu echt belangrijk vindt, daar ligt onze grootste uitdaging. Ons doel is om een passende oplossing te zoeken voor elke financiële situatie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Montfort voor nu én in de toekomst

Onze zelfstandige hypotheek- en financieel adviseurs adviseren particulieren en ondernemers volledig onafhankelijk op het gebied van hypotheken en overige financiële zaken. Doordat wij samenwerken met álle geldverstrekkers in heel Nederland, kunnen wij jou voorzien van 100% onafhankelijk advies. Wij werken onder andere samen met grote bedrijven als ING, ABN AMRO, Rabobank en Nationale Nederlanden. Samen met de klant wordt er een goede inventarisatie gemaakt en wordt er vervolgens door de adviseur aangegeven wat voor jou de beste oplossing is. Via deze wijze krijg je een advies op maat, want jouw situatie is tenslotte uniek. Eerlijk, onafhankelijk en persoonlijk advies, dat is waar HypothekenUnie voor staat. Met betrekking tot de werkzaamheden is bij ons altijd vooraf inzichtelijk wat de kosten zullen bedragen. Geen provisies of verborgen kosten, zodat hier ook geen misverstanden over kunnen ontstaan. Je kunt van ons een passend advies voor nu en in de toekomst verwachten.

Gratis adviesgesprek

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek? Laat je gegevens bij ons achter, zodat we je kunnen bereiken of neem telefonisch contact met ons op! Voor een passende hypotheek in Montfort ben je bij ons aan het juiste adres. Het eerste gratis én verblijvende kennismakingsgesprek kan zowel bij jou op locatie als bij ons op kantoor plaatsvinden. Onze adviseurs staan klaar om jou te helpen!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.