Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijke hypotheekadviseur in Herkenbosch van HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Herkenbosch

Wil je binnenkort een beleggingspand, woning of bedrijfspand kopen of verbouwen? In vrijwel alle gevallen heb je daar een hypotheek voor nodig. Gelukkig kunnen je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk worden gehouden door een hypotheekvorm te kiezen die past bij jouw situatie van nu en later. Onze hypotheekadviseur in Herkenbosch verzorgt je financiële planning van begin tot eind en neemt daarmee al je zorgen uit handen.

  • Een passende hypotheek in Herkenbosch;
  • Service en begeleiding van A-Z;
  • Volledig onafhankelijk advies.

Zowel ondernemers, starters, doorstromers, particulieren en oversluiters kunnen bij HypothekenUnie terecht: wij behandelen iedere klant als uniek. HypothekenUnie heeft alle hypotheekvormen in huis en werkt samen met alle geldverstrekkers in Nederland voor een volledig onafhankelijke vergelijking. We helpen jou bij het vinden van een hypotheek die nu én later bij jouw situatie past.

Onze onafhankelijke aanpak

Mede dankzij onze complete, volledige en eigentijdse aanpak kunnen wij ons in de drukke hypotheekmarkt onderscheiden. Onze adviseur streeft ernaar om jouw maandelijkse woonlasten te laten aansluiten op je persoonlijke situatie van nu en later. We houden hierbij niet alleen rekening met de laagste hypotheekrente, maar ook met je totale financiële huishouding zoals arbeidsongeschiktheid, vermogen en pensioen.

Binnen de hypotheekmarkt zijn er veel aanbieders van financiële producten en diensten. Dankzij onze samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij jou een 100% onafhankelijke aanpak garanderen. HypothekenUnie geeft je graag advies op het gebied van pensioenen, vermogensbeheer, hypotheken, kredieten en verzekeringen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een hypotheek in Herkenbosch op maat

Onze financieel adviseur brengt gedurende het kennismakingsgesprek jouw wensen en situatie duidelijk in kaart. Zodra alles duidelijk is, geven wij je advies over de verschillende hypotheekvormen en welke mogelijkheden er zijn voor jouw situatie. De risico's van onder andere lang leven, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid worden ook in kaart gebracht. Hierdoor ben je verzekerd van een hypotheek die nu bij jouw situatie past, maar ook kan meegroeien met veranderende situaties in de toekomst.

Na afloop ontvang je van ons een hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid en pensioen voor je netto inkomen duidelijk worden. Dit zal je helpen bij het maken van de juiste keuze. Het enige wat jij hoeft te doen is het doorgeven van je wensen en eisen op het gebied van hypotheken en wij zullen de rest voor je regelen. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van hypotheekadvies in Herkenbosch dat nu én later het beste voor jou is.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur voor onafhankelijk hypotheekadvies in Herkenbosch of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking. Onze adviseur staat voor je klaar bij ons op kantoor, maar kan ook bij jou op locatie langskomen.

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Herkenbosch >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.