Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies in Hunsel
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Hunsel nodig?

Ben je van plan om binnenkort je eerste huis te gaan kopen? Wil je je huidige hypotheek oversluiten of ga je juist verhuizen? In al deze gevallen is onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies erg belangrijk! HypothekenUnie is gespecialiseerd in financieel advies voor zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar een hypotheek in Hunsel en omgeving. Onze hypotheekadviseur helpt je graag met jouw..

  • Verzekeringen;
  • Hypotheek;
  • Pensioen;
  • Financiële planning.

Mede door onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en de persoonlijke aanpak die wij hanteren kunnen wij jou verzekeren van passend en onafhankelijk hypotheekadvies in Hunsel! 

Onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Hunsel

Een hypotheek afsluiten is maatwerk, aangezien een hypotheek moet passen bij jouw wensen en persoonlijke situatie. Daarnaast heeft een hypotheek ook veel invloed op je financiële leven. Daarom is het belangrijk dat je een hypotheek in Hunsel afsluit die goed past bij jouw wensen en mogelijkheden. Niet alleen nu, maar ook voor de langere termijn. Daarom gaat onze hypotheekadviseur in Hunsel samen met jou op zoek naar de beste hypotheek. Hierbij werken wij samen met alle verzekeraars en banken van Nederland, zodat we de beste onafhankelijke vergelijking kunnen maken.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

HypothekenUnie: voor particulieren én ondernemers

Iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Hunsel en omgeving is bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Het kopen van een huis vraagt om een gepaste financiering en de hoogte hiervan hangt af van jouw beschikbare middelen. In het adviesgesprek worden onderwerpen zoals 'hoe flexibel is mijn hypotheek?' besproken, zodat het eindresultaat een hypotheek is die helemaal bij jou past én waarbij er rekening is gehouden met persoonlijke wensen en middelen.

Adviserende rol tot de einddatum is behaald

De financieel adviseurs van HypothekenUnie laten je na het zetten van de handtekening er niet alleen voor staan. Ook wanneer de financiering rond is blijven wij je begeleiden tot de notaris. Wij controleren de kosten en akten en zorgen ervoor dat er een goed verzekeringspakket is samengesteld. Daarnaast blijven we ook gedurende de looptijd optimale service bieden door middel van servicegesprekken en een maandelijkse besparingscheck.

Meer informatie of advies?

Voor vragen of meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Afspraken kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Hunsel. HypothekenUnie staat voor je klaar!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.