Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: persoonlijk hypotheekadvies in Ospel
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Persoonlijk hypotheekadvies in Ospel en omgeving

HypothekenUnie is een onafhankelijk financieel adviseur voor iedere particulier en ondernemer die op zoek is naar hypotheekadvies in Ospel. Ben je van plan om:

  • Voor de eerste keer een huis te gaan kopen;
  • Te gaan verhuizen van je huidige koopwoning naar een andere koopwoning;
  • Jouw bestaande hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheek voor lagere rente;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Te gaan verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning?

Dan kan HypothekenUnie jou onafhankelijk advies bieden voor jouw pensioen, hypotheek, verzekeringen en de financiële planning. Aangezien een hypotheek veel invloed heeft op je financiële leven is een goed hypotheekadvies erg belangrijk.

Wij zoeken samen met jou een hypotheek die past bij jouw wensen. Zo heb je niet alleen nu, maar ook later een hypotheek die het beste bij je past. De afspraken met onze hypotheekadviseur in Ospel vinden plaats bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Ospel.

Betrouwbare service van begin tot eind

Samen met jou maakt HypothekenUnie op basis van je hypotheekwensen een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment. Daarna leggen we alle voorwaarden naast elkaar en helpen we jou bij het maken van de juiste keuze. Bij het maken van deze keuze houden we altijd rekening met essentiële zaken zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensioen en eventuele inkomensterugval. Hierdoor kan jouw hypotheek ook in financieel gezien minder goede tijden doorstaan.

HypothekenUnie begeleidt jou van begin tot eind en behoudt ook na het zetten van de handtekening haar adviserende rol. Gedurende de looptijd blijven wij je informeren over mogelijkheden omtrent tussentijdse aflossingen, rentewijzigingen en verhogingen. Ook houden we periodieke servicegesprekken en bieden we een maandelijkse besparingscheck. Hiermee zorgen wij ervoor dat je tot het einde maximaal voordeel van de hypotheek hebt en bieden wij jou financiële rust.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Ospel

HypothekenUnie is gespecialiseerd in hypotheekadvies- en bemiddeling en werkt hierbij samen met een groot aantal geldverstrekkers. Door dit grote aantal kunnen wij voor jou een hypotheek in Ospel vinden met de beste voorwaarden. Geldverstrekkers waarmee wij samenwerken zijn onder andere: Rabobank, ING, ABN AMRO, Obvion, AEGON, Delta Lloyd, NIBC Direct en Nationale Nederlanden.

Wat kost het?

De kosten van hypotheekadvies in Ospel zijn afhankelijk van een aantal factoren. Deze lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek. Maak gerust vrijblijvend een afspraak, want het eerste gesprek is bij ons altijd gratis.

Neem contact op met HypothekenUnie Ospel

Wil je graag meer informatie of advies over onze diensten, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze hypotheekadviseur in Ospel helpt jou graag! 

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur



Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.