Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadviseur in Susteren van HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadviseur in Susteren gezocht?

Ben je op zoek naar een persoonlijke hypotheekadviseur in Susteren? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. HypothekenUnie kenmerkt zich door haar brede kennis, onafhankelijkheid, inzicht in de lokale omgeving en door het maatwerk dat zij levert. Onze jarenlange praktijkervaring bevestigt dit. Van ondernemers tot aan particulieren, wij helpen iedereen die hulp nodig heeft bij:

  • Hypotheken;
  • Financiën;
  • Verhuizen;
  • Een eerste huis kopen;
  • Een ondernemingsplan.

Bij ons kun je met al je financiële vragen terecht. Een goed hypotheekadvies is erg belangrijk en onze hypotheekadviseur in Susteren helpt jou graag bij het vinden van een passende hypotheek. De juiste hypotheek bepaalt namelijk je financiële leven voor een groot deel. Wij hechten als onafhankelijke financiële dienstverlener veel waarde aan een persoonlijke aanpak op maat.

Jij staat centraal

Bij HypothekenUnie wordt de klant voorop gesteld. Onze hypotheekadviseur past het advies geheel op jou aan. Niemand is immers hetzelfde, vandaar dat wij ieder persoon als een unieke klant zien en behandelen. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er gekeken naar je financiële omstandigheden, doelen, wensen en eisen. Bij het maken van de juiste keuze kijken onze professionals ook onder andere naar de laagste premie, de beste voorwaarden en naar de actuele hypotheekrente. Het kennismakingsgesprek kan zowel bij ons op kantoor als bij jou op locatie plaatsvinden. Net wat jij fijn vindt!

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Waarom kiezen voor een onafhankelijk hypotheekadvies in Susteren?

Het afsluiten van een hypotheek kost normaliter veel tijd en werk om alles uit te zoeken en te vergelijken. Als je voor een hypotheekadviseur van HypothekenUnie kiest, worden al deze zorgen voor jou uit handen genomen. Wij doen het zoek- en vergelijkwerk voor jou! Bovendien bemiddelen wij met alle Nederlandse banken om zo tot een lijst met hypotheken te komen met de beste voorwaarden. Wij vergelijken ze allemaal voor jou, van Rabobank tot aan Obvion. Vervolgens geven wij een onafhankelijk advies waarin we duidelijk naar voren laten komen welke hypotheek het beste bij jou past. Hierin zijn onder andere de gevolgen van pensioen en studie van eventuele kinderen voor je netto inkomen zichtbaar.

Met oog op de toekomst

Bij het uitbrengen van het advies wordt er ook sterk rekening gehouden met de toekomst. Zo wordt er ook rekening gehouden met zaken als pensioen, lang leven, arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid. Op deze manier kan jouw hypotheek in Susteren ook in financieel minder goede tijden doorstaan.

Maar ook na het afsluiten van de hypotheek blijft HypothekenUnie jou tijdig informeren over veranderingen van aflossingen en rentewijzigingen. Ook worden er periodieke servicegesprekken ingepland om jou van optimale service te blijven voorzien. Hierdoor kun je profiteren van een hypotheek in Susteren die nu en in de toekomst aansluit op jouw persoonlijke en financiële situatie.

Maak kennis met onze unieke werkwijze

Voor een passend hypotheekadvies in Susteren kun je vrijblijvend contact opnemen. Ook voor meer informatie over onze diensten kun je contact opnemen, wij helpen jou graag! Onze hypotheekadviseur nodigt jou van harte uit op ons kantoor, maar we kunnen uiteraard ook bij jou op locatie langskomen. Als je voor HypothekenUnie kiest, is één ding zeker: al jouw financiële zorgen worden uit handen genomen. Wij adviseren, vergelijken en zorgen uiteindelijk ook voor het contract met de hypotheekverstrekker naar keus. Kortom: wij begeleiden jou van A-Z!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.