Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheek vinden in Beegden: gemakkelijk met HypothekenUnie!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Professioneel hypotheekadvies in Beegden

Ben jij op zoek naar advies over het vinden van de juiste hypotheek? Dan zit je bij HypothekenUnie aan het goede adres. Ons team van gespecialiseerde adviseurs helpt je graag bij het vinden van de geschikte hypotheek. Wij helpen niet alleen particulieren, maar ook ondernemers in Beegden bieden we hypotheekadvies aan. Het maakt dan ook niet uit of je:

  • Wilt verhuizen
  • Een starter bent op de woningmarkt
  • Een bestaande hypotheek over wil sluiten
  • Je onderneming wilt uitbreiden

HypothekenUnie werkt samen met alle grote geldverstrekkers in Nederland en hierdoor kunnen wij jou informatie verstrekken. Samen gaan we dan op zoek naar de geschikte hypotheek in Beegden.

Voor wie is ons advies bestemd?

Ons team helpt graag iedereen die advies nodig heeft in de omgeving van Beegden. Voor ons maakt het dan ook niet uit of je een starter, ondernemer, doorstromer of oversluiter bent. Iedere klant is uniek en heeft dan ook een andere hypotheek nodig. Wij luisteren graag naar jouw wensen en eisen en gaan dan samen met jou op zoek naar de juiste hypotheek in Beegden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Waarom kiezen voor een hypotheekadviseur in Beegden?

Het vinden van de juiste hypotheek is vaak een tijdrovend werk. Je moet langs banken voor een gesprek aan te gaan en moet alles zelf bijhouden. Als je voor een adviseur van HypothekenUnie kiest, kun je op je gemak en in samenwerking met ons op zoek gaan naar de best schikkende hypotheek. Wij nemen de zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jij 100% onafhankelijk advies krijgt. Verder houden wij ook rekening met eventuele zaken die zich in de toekomst (kunnen) voordoen. Denk hierbij aan pensioen, werkloosheid maar ook aan een inkomensterugval. Hierdoor zorgen wij dat jouw hypotheek niet alleen nu, maar ook in de toekomst perfect aansluit op jouw situatie.

Verdere informatie

Ben je nu benieuwd wat ons team jou kan bieden? Plan dan een afspraak in met een van onze hypotheekadviseurs in Beegden voor een gesprek bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Ons eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs in Beegden >> 

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.