Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie neemt jouw financiële zorgen uit handen
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadviseur in Venlo

Ben je van plan om een hypotheek af of over te sluiten, dan is onafhankelijk advies erg belangrijk. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Venlo kan al jouw financiële vragen beantwoorden en geeft jou 100% onafhankelijk advies op het gebied van:

 • Hypotheken
 • Kredieten
 • Verzekeringen
 • Pensioenen
 • Vermogensbeheer.

Voor onafhankelijk hypotheekadvies in Venlo kunnen zowel ondernemers alsook particulieren bij ons terecht. Mede dankzij onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en samenwerking met álle geldverstrekkers van Nederland kunnen wij jou verzekeren van een hypotheek op maat. Ons doel is om jouw financiële zorgen uit handen te nemen en een passende hypotheek voor nu én later te vinden.

Een persoonlijke aanpak staat bij HypothekenUnie centraal

Een hypotheek beïnvloedt je maandelijkse lasten en heeft veel invloed op je toekomst, en daarom is het kiezen van een hypotheek in Venlo een belangrijk moment. Bij HypothekenUnie staat daarom een persoonlijke aanpak centraal. Onze financieel adviseur stelt gedurende het kennismakingsgesprek gerichte vragen over leefsituatie, inkomsten en hypotheken om zo een goed beeld van jouw persoonlijke situatie te krijgen. Uiteraard brengen we ook de risico's van overlijden, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid in kaart. Na afloop ontvang je een duidelijk hypotheek adviesrapport waarmee je inzicht krijgt in de gevolgen van onder andere pensioen, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Het inzien van deze gevolgen helpt je om een goede beslissing te kunnen nemen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor iedereen passend hypotheekadvies in Venlo

Veelal gaan je maandelijkse inkomsten grotendeels op aan woonlasten. Maar gelukkig kun je deze vaste lasten zo laag mogelijk houden door de juiste hypotheekvorm met bijpassende voorwaarden te kiezen. HypothekenUnie helpt zowel ondernemers als particulieren en hierbij maakt het niet uit of je een oversluiter, starter of doorstromer bent. Wij doen ons uiterste best om voor iedereen een passende hypotheek in Venlo te vinden!

Wat zijn de voordelen van HypothekenUnie?

Kies je voor hypotheekadvies van HypothekenUnie, dan ben je verzekerd van volledig onafhankelijk advies dat is afgestemd op jouw situatie van nu en later. Dankzij onze samenwerking met alle geldverstrekkers van Nederland kunnen wij een meest onafhankelijke vergelijking voor jou maken en bieden wij een doordacht totaaladvies dat kan meegroeien met toekomstige situaties. Je ervaart daarnaast onder andere nog de volgende voordelen:

 • Je financiële planning wordt verzorgd, zodat jij je geen zorgen over lastige zaken hoeft te maken;
 • Het eerste adviesgesprek is altijd gratis én vrijblijvend;
 • Advies op maat;
 • Onze adviserende rol stopt pas wanneer de einddatum van jouw hypotheek is behaald.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je graag weten welke mogelijkheden er voor jou zijn, of wil je een afspraak maken met onze hypotheekadviseur in Venlo? Neem dan contact met ons op! Wij staan voor je klaar bij ons op kantoor, maar indien gewenst kunnen we ook bij jou op locatie langskomen. Ons team laat je graag uitgebreid kennismaken met onze kennis en service!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.