Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Roosteren op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Roosteren en omgeving

Van plan om een hypotheek in Roosteren af of over te sluiten? Laat je dan goed adviseren welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past. Het kiezen van de juiste hypotheek is van groot belang, omdat het veel invloed zal hebben op het verdere verloop van jouw financiële leven. HypothekenUnie helpt jou graag bij het maken van deze belangrijke keuze. Dus ben je van plan om:

  • Te gaan verhuizen;
  • Jouw huidige hypotheek over te sluiten;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Voor de eerste keer een huis te gaan kopen?

In dat geval kan onze hypotheekadviseur in Roosteren jou van relevante informatie voorzien. Zo weet je zeker dat je een hypotheek kiest die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste voor jou is. Onze hypotheekadviseur gaat samen met jou op zoek naar een hypotheekverstrekker met de beste voorwaarden voor jouw situatie. Het team van ervaren specialisten staat klaar om jouw financiële vragen te beantwoorden.

Profiteer optimaal van onze service

Door onze jarenlange ervaring zijn wij als geen ander in staat om in te spelen op ingewikkelde en snel veranderende situaties. Onze specialisten zijn namelijk bekend met de omgeving waar je woont en daarbij werken we samen met alle Nederlandse banken en verzekeraars. Dit maakt het mogelijk dat wij jou een zeer specifiek en voordelig hypotheekadvies in Roosteren kunnen aanbieden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een totaal hypotheekadvies in Roosteren

Onze hypotheekadviseur in Roosteren biedt jou een totaal hypotheekadvies. Dit houdt in dat we met alle belangrijke zaken rekening houden van nu én in de toekomst. Zo kijken wij naar jouw huidige situatie, eisen, behoeftes en voorkeuren. Maar daarentegen kijken we ook naar toekomstzaken zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, pensioen en verzekeringen. Als je voor HypothekenUnie kiest, ben je verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst en in eventueel minder aantrekkelijke financiële tijden doorstaat.

De onafhankelijke werkwijze van HypothekenUnie

HypothekenUnie start altijd met een kennismakingsgesprek waarin jouw persoonlijke situatie wordt besproken. Vervolgens wordt er een selectie gemaakt van de voordeligste aanbieders van dat moment. Daarna worden alle voorwaarden langs elkaar gelegd en helpen wij jou bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard wordt er sterk rekening gehouden met de laagste hypotheekrente. Maar ook andere belangrijke zaken als de manier van aflossen, de risico's die het met zich meebrengt, de hoogte van de premie en de voorwaarden zijn in zekere zin van belang. Onze hypotheekadviseur zal vervolgens samen met jou een beslissing maken welke hypotheekvorm het gaat worden én bij welke hypotheekverstrekker. Zelfs tijdens de looptijd van jouw hypotheek in Roosteren blijven wij in onze adviserende rol. Je zult door ons op de hoogte gehouden worden van financiële onderwerpen die op jou van toepassing zijn.

Maak kennis met HypothekenUnie

HypothekenUnie helpt iedereen met financiële vragen. Voor ons maakt het niet uit of je starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent. Zowel particulieren als ondernemers helpen wij graag. Kortom: iedereen die op zoek is naar advies omtrent vermogensbeheer, verzekeringen, hypotheken en kredieten kan bij ons aan de bel trekken. Niets is bij ons te gek! Plan een vrijblijvend én gratis eerste kennismakingsgesprek in en ervaar onze unieke werkwijze. Een afspraak is mogelijk bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Wij lichten de kosten graag tijdens het adviesgesprek toe, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Ook als je meer informatie wilt over een van deze specifieke onderwerpen kun je ons contacteren. Wij staan voor jou klaar!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.