Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Een passende hypotheek in Baarlo - HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Persoonlijk hypotheekadvies in Baarlo

Van plan om je eerste woning te kopen, een tweede hypotheek af te sluiten of je huidige hypotheek in Baarlo en omgeving over te sluiten? Dan is het van belang dat je je vooraf goed oriënteert over de verschillende mogelijkheden. Maandelijks gaat er een groot deel van je inkomsten op aan woonlasten. Door het kiezen van de juiste hypotheek kun je deze kosten zo laag mogelijk houden. Daarbij moet deze hypotheek natuurlijk ook aansluiten op jouw huidige situatie. Door te kiezen voor de juiste hypotheek in Baarlo kun je ook nadenken over mogelijkheden die je in de toekomst kunt creëren. Onze adviseur zal jouw financiële planning van begin tot eind compleet verzorgen. Hierdoor worden al jouw financiële zorgen uit handen genomen. De voordelen die jij hierdoor ervaart?

  • Hypotheekadvies op maat;
  • Gratis én vrijblijvend kennismaken;
  • Onafhankelijke vergelijking en advies;
  • Optimale service;
  • Financiële rust.

Aan de hand van jouw eisen, wensen, behoeftes en financiële en persoonlijke situatie gaan wij op zoek naar een hypotheek die voldoet aan deze criteria. Hierbij houdt onze hypotheekadviseur in Baarlo ook sterk rekening met een zo laag mogelijke rente en de beste voorwaarden. Tevens wordt er ook rekening gehouden met jouw toekomstplannen.

Een hypotheek die bij jou past

Omdat iedere persoonlijke situatie anders is, is het van belang om bij het zoeken naar een hypotheek verder te kijken dan alleen naar de laagste rente. Zo kan er ook gedacht worden aan woonlasten die maandelijks kunnen veranderen. Deze situatie kan natuurlijk wijzigen wanneer er een verandering op het werk optreedt of wanneer er gezinsuitbreiding plaatsvindt. Daarnaast is het van belang om te kijken naar je fiscale positie en je ambities voor in de toekomst. Om deze reden zal onze hypotheekadviseur in Baarlo jou onafhankelijk advies geven over de verschillende hypotheekvormen en de mogelijkheden. Op deze manier zal jouw hypotheek niet alleen nu, maar ook in de toekomst en in eventueel financieel minder aantrekkelijke tijden goed doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Wij verzorgen jouw financiële planning van A-Z

Onze financieel adviseurs kunnen naast advies over hypotheken ook adviseren over zaken zoals verzekeringen, vermogensbeheer en pensioenen. Gedurende het adviesgesprek worden de risico's van onder andere werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden in kaart gebracht. Voor iedereen die op zoek is naar een onafhankelijke hypotheek staan onze deuren open. Het maakt voor ons niet uit of je een starter, oversluiter, doorstromer of ondernemer bent. Wij streven ernaar om jou financiële rust te bieden en al jouw zorgen uit handen te nemen.

Onze unieke werkwijze

Jouw hypotheekwensen staan bij ons centraal. Door middel van een kennismakingsgesprek leren wij jouw persoonlijke situatie beter kennen. Op basis van het stellen van een aantal gerichte vragen kunnen wij een goed beeld schetsen van wat je zoekt in een hypotheek. Na afloop van het adviesgesprek ontvang je van ons een helder adviesrapport waarin ook de risicofactoren opgesomd staan. Hierbij kun je denken aan pensioen, werkloosheid en studie van kinderen. Bovendien zal er in dit rapport staan welke hypotheken aansluiten bij jouw wensen.

Wij zijn meer dan alleen een adviesbureau voor verzekeringen, pensioenen, vermogensbeheer en hypotheken. Na het zetten van de handtekening houdt onze service niet op. Want ook tijdens de looptijd van jouw hypotheek blijven wij jou de laatste informatie geven over verschillende onderwerpen die betrekking hebben op jouw hypotheek. Dit doen wij aan de hand van periodieke servicegesprekken waarin wij advies geven over onder andere veranderingen in je hypotheek, tussentijdse aflossingen en rentewijzigingen.

Hypotheekadvies in Baarlo? HypothekenUnie helpt je graag

Benieuwd wat je kunt verwachten van HypothekenUnie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Plan gratis én vrijblijvend een eerste kennismakingsgesprek in. Onze financieel adviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt zowel een afspraak maken bij ons op kantoor als op eigen locatie. Voor een hypotheekadvies in Baarlo en omgeving komen wij graag langs.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.