Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: deskundig hypotheekadvies in Herten
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheek in Herten en omgeving

Een hypotheek afsluiten is een belangrijk moment in je leven. Dan wil je natuurlijk geen belangrijke zaken vergeten. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs in Herten staan dan ook graag voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een geschikte hypotheek. Voor ons maakt het dan ook niet uit of je van plan bent om:

  • Te gaan verhuizen
  • Je huidige hypotheek over te sluiten
  • Je tweede hypotheek af te sluiten
  • Voor het eerst een huis te gaan kopen
  • Of je gaat uitbreiden met je bedrijf

Wij bieden voor iedere situatie onafhankelijk en professioneel advies aan. Daarbij maken wij geen onderscheid tussen particulieren of ondernemers. Wij werken namelijk samen met banken en kunnen door onze kennis en ervaring een goede bemiddeling bewerkstelligen. Hierdoor kunnen wij de beste vergelijking voor jouw persoonlijke situatie maken. Daardoor zal je hypotheek langdurig bij jou passen.

Voordelen van HypothekenUnie in Herten

Kiezen voor een onafhankelijke hypotheekadviseur in Herten heeft een aantal voordelen. Wij geven namelijk 100% onafhankelijk advies over vergelijkingen van hypotheken. Daarbij bemiddelen wij met banken zodat wij van iedere bank een hypotheek hebben die op maat is en zoeken wij jou hypotheekvorm voor je uit. Doordat wij dit voor je zullen doen, hoef jij je nergens meer zorgen over te maken. Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen en eisen aan te geven, zodat wij een financieel plaatje kunnen maken.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze doelgroep

HypothekenUnie heeft een brede doelgroep. Wij staan namelijk klaar voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Herten. Iedere klant die bij ons komt is dan ook uniek, aangezien wij naar jouw persoonlijke en financiële situatie kijken en met deze gegevens op zoek gaan naar een passende hypotheek. Verder helpen wij zowel starters op de woningmarkt dan wel ondernemers die al enige ervaring hebben op dit gebied. De juiste hypotheek in Herten wordt altijd samen met jou gezocht.

Kom in contact met ons voor hypotheekadvies in Herten

Ons team van professionele adviseurs staat klaar in ons kantoor om al jouw vragen te beantwoorden. Natuurlijk vinden wij het ook prima om al deze vragen te komen beantwoorden in Herten en omgeving. Het is wel makkelijk om alvorens even in contact te komen met een van onze hypotheekadviseurs zodat wij een afspraak met jou kunnen maken. 

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.