Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een hypotheek in Reuver op maat - HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Reuver

Van plan om je hypotheek over of af te sluiten? Wij begrijpen maar al te goed dat je je dan afvraagt welke hypotheekvorm het beste past bij jouw situatie. Maandelijks gaat er namelijk een groot deel van je inkomen op aan woonlasten en daarom wil je deze vaste lasten natuurlijk zo laag mogelijk houden. Onze hypotheekadviseur in Reuver gaat voor jou op zoek naar een hypotheek die past bij jouw situatie van nu, maar ook kan meegaan met veranderende situaties in de toekomst. Benieuwd welke voordelen dit jou biedt?

  • Een hypotheek met de beste voorwaarden;
  • Persoonlijk en volledig afhankelijk advies;
  • Al jouw financiële zorgen worden uit handen genomen;
  • Advies en begeleiding van A-Z.

HypothekenUnie verzorgt jouw financiële planning vanaf het begin totdat de einddatum is behaald. Voor een onafhankelijk hypotheekadvies in Reuver op maat kun je langskomen bij ons op kantoor, maar onze hypotheekadviseur komt ook graag langs bij jou op locatie. Wij beantwoorden al jouw financiële vraagstukken. Niets is ons teveel gevraagd! Aan de hand van onze complete, moderne en onafhankelijke aanpak zijn wij in staat om jou persoonlijk te adviseren over pensioenen, verzekeringen, hypotheken, kredieten en vermogensbeheer.

Een hypotheek in Reuver op maat

Doordat HypothekenUnie volledig onafhankelijk is, kunnen zij zich onderscheiden in de drukke hypotheekmarkt. Wij toetsen hypotheken op elementen als fiscaliteit, looptijd, toekomstvisie en gezinssituatie. Hierdoor kunnen wij jouw woonlasten zoveel mogelijk laten aansluiten op jouw persoonlijke situatie. Tevens werken wij samen met alle banken en verzekeraars in heel Nederland. Zodoende kunnen wij jou verzekeren van een volledig onafhankelijk advies. Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een helder hypotheek adviesrapport met daarin onder andere de gevolgen van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensioen en studie van eventuele kinderen voor je netto inkomen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Persoonlijke aandacht

Onze hypotheekadviseur in Reuver informeert jou tijdens het kennismakingsgesprek onder andere over de voor- en nadelen van de diverse hypotheekvormen en de voorwaarden die erbij horen. Wij richten ons niet enkel op de laagste rente, maar houden ook rekening met onder andere gezinssituatie, toekomstvisie en looptijd. De juiste inventarisatie waarin je situatie, wensen en toekomstplannen worden doorgenomen is de eerste stap naar passend advies op maat. Tijdens de looptijd van jouw hypotheek in Reuver kun je altijd gebruikmaken van onze klantvriendelijke service: een maandelijkse besparingscheck. Wij doen graag nét dat beetje extra voor jou. Of je nu een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent: wij helpen je graag! Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een volledig doordacht en persoonlijk totaaladvies.

Vrijblijvend kennismaken?

Geïnteresseerd in ons hypotheekadvies in Reuver? Wacht niet langer en plan direct een afspraak in bij HypothekenUnie. Door onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak, brede kennis en de samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij jou verzekeren van een passend hypotheekadvies. Maak kennis met onze service en expertise! Bovendien is het eerste gesprek altijd vrijblijvend en kosteloos. Kom in contact met onze hypotheekadviseur voor onafhankelijk advies op maat. Wij staan jou graag te woord.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.