Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Stramproy
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies in Stramproy?

HypothekenUnie is een onafhankelijke financieel adviseur voor jouw financiële planning, pensioen, verzekeringen en hypotheek. Wil je als ondernemer of particulier een hypotheek afsluiten in Stramproy, omdat:

  • Je gaat verhuizen;
  • Je voor het eerst een huis gaat kopen;
  • Je een tweede hypotheek wilt;
  • Je gaat verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning;
  • Je jouw huidige hypotheek wilt oversluiten voor lagere rente?

Dan is een goed hypotheekadvies erg belangrijk! Daarom kun je in deze gevallen HypothekenUnie raadplegen voor advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Stramproy. De afspraak kan plaatsvinden op ons kantoor in Weert, maar ook bij jou op locatie in Stramproy.

Grootste aantal geldverstrekkers

HypothekenUnie is gespecialiseerd in onafhankelijk en integraal hypotheekadvies- en bemiddeling. Hierbij vergelijken we het grootste aantal hypotheekverstrekkers waaronder ABN AMRO, AEGON, Rabobank, ASR, Nationale Nederlanden, Florius, ING en Hypotrust.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een hypotheek die past bij jouw wensen

Niet alleen de laagste hypotheekrente is belangrijk, maar ook de manier waarop je aflost, de premie, de voorwaarden en de eventuele risico's spelen een rol. Een hypotheek heeft immers invloed op je hele financiële leven. Daarom is het belangrijk dat je een hypotheek afsluit die helemaal past bij jouw wensen. Dat is ook waar HypothekenUnie voor staat: onze hypotheekadviseur in Stramproy zoekt voor jou een hypotheek die het beste bij jou past, ook met oog op de toekomst.

De werkwijze van HypothekenUnie in Stramproy

HypothekenUnie is er voor jou wanneer je op zoek bent naar het beste hypotheekadvies met de laagste maandlasten. Samen met geldverstrekkers onderhandelen wij over de beste financiële productvoorwaarden die zij via ons aanbieden.

Aan de keuze die je maakt zitten voorwaarden waar je lang aan vast zit. Daarom maken wij op basis van jouw hypotheekwensen een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment. Vervolgens leggen we de voorwaarden naast elkaar en helpen wij jou met het maken van de juiste keuze. Bij het geven van ons totale hypotheekadvies houden wij rekening met belangrijke zaken zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen. Hierdoor ben je verzekerd van een hypotheek die ook in financieel minder goede tijden kan doorstaan.

Daarnaast begeleiden wij jou van offerte tot notaris en bieden we tijdens de looptijd van de hypotheek optimale service aan. Hierbij kun je denken aan een maandelijkse besparingscheck en periodieke servicegesprekken. Ons doel is dan ook om jou financiële rust te bezorgen.

Langdurig adviserende rol

Onze adviserende rol stopt niet wanneer jij jouw handtekening hebt gezet. Ons doel is om onze taak pas af te ronden wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald, zodat jij tot het einde maximaal voordeel hebt van jouw keuze. Ook nadat je je handtekening hebt gezet blijven wij je informeren over mogelijkheden omtrent rentewijzigingen, tussentijdse aflossingen en eventuele verhogingen.

De prijzen

De kosten van ons hypotheekadvies in Stramproy zijn afhankelijk van een aantal factoren. Graag lichten wij deze toe middels een persoonlijk gesprek. Door lage bedrijfskosten ben je bij ons altijd voordelig uit voor een onafhankelijke hypotheekbemiddeling en hypotheekadvies in Stramproy.

Meer informatie of advies?

Ben je nieuwsgierig naar wat HypothekenUnie voor jou kan betekenen? Dan kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke benadering en een persoonlijke aanpak staat dan ook bij ons centraal. Het eerste adviesgesprek bij onze hypotheekadviseur in Stramproy is altijd gratis.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.