Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
100% onafhankelijk advies voor jouw hypotheek in Maastricht
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Maastricht op maat

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Maastricht waar je op kunt vertrouwen? Een partner die zijn afspraken nakomt en waarbij je snel antwoord krijgt op je (financiële) vragen? Een partner die voor jou op zoek gaat naar een passende hypotheek met lage kosten én die voldoet aan al je eisen? Dan ben je bij de adviseur van HypothekenUnie aan het juiste adres! Onze adviseur heeft ruime ervaring en kan jou naast het helpen vinden van een geschikte hypotheek in Maastricht, ook helpen met overige zaken zoals verzekeringen, financieringen en pensioenen. Het maakt voor ons niet uit of je een:

  • Ondernemer;
  • Doorstromer;
  • Starter;
  • Of oversluiter

bent: bij ons kan iedereen terecht! Onze adviseur staat bij ons op kantoor klaar om al jouw vragen te beantwoorden, maar we kunnen ook bij jou op locatie langskomen voor een gesprek.

Voor elke financiële situatie een passende oplossing

Elke hypotheek is anders en heeft daarom ook andere voorwaarden. Dit betekent dat elke hypotheek zo zijn eigen voor- en nadelen kent. Onze financieel adviseur stelt tijdens het kennismakingsgesprek gerichte vragen zodat wij samen kunnen kijken welke voorwaarden het beste aansluiten bij jouw eisen, wensen en financiële planning. Hierdoor is ons hypotheekadvies in Maastricht altijd zeer persoonlijk en passend voor jouw situatie. Je kunt bij ons naast advies over hypotheken ook terecht voor een los financieel- of verzekeringsproduct.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze volledig onafhankelijke werkwijze

Het maakt voor ons niet uit of je een tweede hypotheek gaat afsluiten, van plan bent om je eerste huis te gaan kopen of je huidige hypotheek in Maastricht wilt oversluiten: bij HypothekenUnie kan iedereen terecht. Wij doen ons uiterste best om een hypotheek te vinden die op lange termijn bij jou past. Dankzij onze samenwerking met álle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij een volledig onafhankelijke vergelijking maken en zo een hypotheek met de best passende voorwaarden voor jouw situatie vinden. Uiteraard houden we naast de laagste rente ook rekening met risicofactoren zoals arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Hebben we een passende hypotheek gevonden, dan blijven wij je gedurende de looptijd informeren en adviseren over onder andere eventuele tussentijdse aflossingen of rentewijzigingen. We nemen niet alleen nu, maar ook later jouw financiële zorgen uit handen!

Afspraak maken met onze hypotheekadviseur in Maastricht?

Wil je graag een hypotheek af- of oversluiten en ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Maastricht of omgeving? Dan staan de adviseurs van HypothekenUnie bij ons op kantoor klaar om jou te helpen! Indien gewenst kan een afspraak ook bij jou op locatie in Maastricht plaatsvinden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie of advies. Wij helpen je graag met al jouw financiële vragen!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.