Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheekadvies in Waalre op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Waalre

Wil je in Waalre of omgeving een hypotheek afsluiten bij een betrouwbare partij? Win dan onafhankelijk hypotheekadvies in bij de hypotheekadviseurs van HypothekenUnie! Of je nu van plan bent om voor de eerste keer een huis te gaan kopen, te gaan verhuizen of juist je huidige hypotheek over te sluiten: onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Waalre is er voor jou om je te helpen bij alle keuzes die je gaat maken. Om samen met jou tot een passende hypotheek te komen, achterhalen we jouw wensen met betrekking tot:

  • Aflossingswijze;
  • Premie;
  • Voorwaarden;
  • Rente.

Uiteraard bespreken we ook de risico's die je loopt, zodat je bent verzekerd van een hypotheek in Waalre waarmee je ook in minder goede tijden kan leven.

Persoonlijke begeleiding: ook na het afsluiten van je hypotheek

Hoelang wil je nog werken tot je pensioen? Wat zijn je wensen bij eventuele arbeidsongeschiktheid? Allemaal vragen waarover we in gesprek gaan zodat we jouw hypotheekwensen goed in beeld kunnen krijgen. Onze hypotheekadviseur in Waalre begeleidt jou van A tot Z en ook na het zetten van de handtekening blijven wij jou persoonlijke begeleiding bieden. Gedurende de looptijd van jouw hypotheek houden we periodieke servicegesprekken, plannen we een maandelijkse besparingscheck en informeren we jou over tussentijdse aflossingen en eventuele rentewijzigingen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De kosten voor onafhankelijk hypotheekadvies in Waalre

Hoeveel ons hypotheekadvies kost is afhankelijk van een aantal factoren. Daarom kunnen we pas na een kennismakingsgesprek inschatten hoeveel het advies gaat kosten. Wel kunnen we je vooraf al vertellen dat je bij HypothekenUnie voordelig uit bent voor hypotheekadvies- en bemiddeling doordat wij voordelige tarieven hanteren. Hoe dat komt? Wij hebben lage bedrijfskosten en daar mag ook jij van profiteren! Daarnaast betaal je bij ons ook slechts één keer een bedrag voor advies en bemiddeling, terwijl je dit niet aan de bank hoeft te betalen.

Persoonlijk advies voor jouw hypotheek in Waalre

Bij HypothekenUnie staat een persoonlijke aanpak centraal aangezien iedere persoon en iedere hypotheek anders is. Onze hypotheekadviseur brengt tijdens een kennismakingsgesprek jouw persoonlijke situatie en hypotheekwensen in beeld en gaat daarna samen met jou op zoek naar een hypotheek met de beste voorwaarden. We letten hierbij niet alleen op de laagste hypotheekrente, maar houden ook rekening met zaken zoals de manier van aflossen, premie, voorwaarden en de eventuele risico's die je loopt zodat je bent verzekerd van een hypotheek in Waalre die nu én in de toekomst het beste bij jou past.

Samenwerking met álle geldverstrekkers van Nederland

Wij werken samen met alle banken en verzekeraars van Nederland zodat we een 100% onafhankelijke vergelijking voor jou kunnen maken. Geldverstrekkers waarmee wij samenwerken zijn onder andere:

ING – Rabobank – Nationale Nederlanden – Delta Lloyd – ABN AMRO – AEGON – Obvion.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie of advies over onze diensten? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op! Ons team van professionals beantwoordt graag al jouw vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Waalre.

Plan een afspraak voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Waalre >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.