Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een deskundige hypotheekadviseur in Hapert en Bladel
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Op zoek naar hypotheekadvies in Hapert en Bladel

Het vinden van een passende hypotheek is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Tegenwoordig zijn er veel verschillende hypotheken en hypotheekvormen waardoor het vinden van een geschikte hypotheek vaak moeilijk wordt. HypothekenUnie biedt om deze reden onafhankelijke hypotheekadviseurs in Hapert en Bladel aan. Onze financieel adviseurs staan klaar voor zowel ondernemers als particulieren die van plan zijn om:

  • Een eerste woning te kopen
  • Een tweede hypotheek af te sluiten
  • Een huidige hypotheek over te sluiten
  • Te verhuizen

Ons team van gespecialiseerde adviseurs werken samen met alle Nederlandse hypotheekverstrekkers en bemiddelen met hun voor een onafhankelijke vergelijking te kunnen geven. Hierdoor zul jij een geschikte hypotheek vinden.

Voor wie is een onafhankelijke financieel adviseur bedoeld?

HypothekenUnie biedt zijn diensten aan, aan iedereen die op zoek is naar een hypotheek in Hapert of Bladel. Onze financieel adviseurs helpen namelijk niet alleen starters en ondernemers, maar ook doorstromers en oversluiters. Door onze unieke en persoonlijke aanpak kunnen wij een goede oplossing vinden voor iedere persoonlijke situatie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voordelen van HypothekenUnie

Het gebruik maken van een onafhankelijke financieel adviseur heeft zo zijn voordelen. Zo gaan wij met jou in gesprek over jouw wensen en eisen en bespreken we jouw financiële situatie. Daarna gaan wij in bemiddeling met de Nederlandse geldverstrekkers en geven wij een 100% onafhankelijk advies aan jou. Na het kiezen van je hypotheek zorgen wij dat wij periodiek contact blijven houden. In deze gesprekken bespreken we dan veranderingen binnen jouw hypotheek zoals rentewijzigingen en veranderingen in aflossen. Hierdoor past jouw hypotheek in Hapert of Bladel langdurig bij jouw situatie.

Hypotheekadvies in Hapert of Bladel nodig? Maak een afspraak

Ben je nog op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies? Of heb je nog een aantal vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Neem dan contact op met een van onze hypotheekadviseurs in Hapert of Bladel en maak een afspraak voor een gesprek. Dit eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend en wij kunnen in dit gesprek al jouw vragen beantwoorden.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.