Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Eersel: Hypotheekadvies op maat!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Eersel en omgeving

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijk moment, aangezien je financiële beslissingen maakt voor een lange termijn. Daarom is het noodzakelijk dat je deskundig en onafhankelijk advies krijgt van een hypotheekadviseur in Eersel die jou helpt om de juiste beslissing te maken. Ben je van plan om..

  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Jouw huidige hypotheek over te sluiten;
  • Te verhuizen naar Eersel;
  • Je eerste huis te kopen?

Dan staat het team van HypothekenUnie voor jou klaar! Wij gaan op zoek naar de best mogelijke hypotheek die past bij jouw hypotheekwensen en persoonlijke situatie. Hierbij werken wij samen met alle geldverstrekkers van Nederland zodat we jou 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Eersel kunnen geven.

Voor iedereen een hypotheek in Eersel op maat

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal zodat we een hypotheek vinden die bij jou als persoon past maar ook bij jouw wensen, eisen en situatie. Middels een kennismakingsgesprek brengen we jouw wensen in beeld zodat we vervolgens op zoek kunnen gaan naar een hypotheek die daar het beste bij past. We luisteren naar je wensen en behoeften, vergelijken alle voorwaarden en helpen je uiteindelijk bij het maken van de juiste keuze. Hierbij houden we niet alleen rekening met de laagste hypotheekrente maar ook zaken zoals de manier van aflossen, de risico's die je loopt en de premie spelen hierbij een belangrijke rol.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Op zoek naar hypotheekadvies in Eersel of omgeving?

Doordat wij samenwerken met alle banken en verzekeraars van Nederland kunnen wij voor ieder persoon een 100% onafhankelijke vergelijking maken en zo de beste hypotheek vinden. Wij werken samen met onder andere:

Rabobank – ABN AMRO – Nationale Nederlanden – ING – Obvion – Delta Lloyd – AEGON.

Op basis van jouw hypotheekwensen vergelijkt onze hypotheekadviseur in Eersel alle voorwaarden met elkaar en vindt zo uiteindelijk de best passende hypotheek.

De kosten voor onafhankelijk hypotheekadvies

De kosten voor advies zijn afhankelijk van een aantal factoren die wij graag toelichten tijdens een persoonlijk gesprek. Vooraf kunnen we je wel al vertellen dat je bij ons voordelig uit bent voor hypotheekadvies- en bemiddeling doordat wij lage bedrijfskosten hebben waar ook jij van mag profiteren!

Afspraak maken

Voor meer informatie of advies over onze diensten kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Ons team staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Eersel.

Afspraak maken voor persoonlijk hypotheekadvies in Eersel >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.