Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Persoonlijk & deskundig hypotheekadvies in Helmond op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Papenhoeve 8
5708 SW Helmond

085-8768993
helmond@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Helmond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Helmond of omgeving afsluiten? Onafhankelijk advies op maat

Ga je binnenkort verhuizen naar omgeving Helmond of wil je je huidige hypotheek juist oversluiten? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Onze hypotheekadviseurs geven zowel:

  • Oversluiters;
  • Starters;
  • Doorstromers;
  • Ondernemers

Onafhankelijk hypotheekadvies in Helmond of omgeving. Wij gaan namens jou op zoek naar een hypotheek met de beste voorwaarden die past bij jouw situatie en wensen. Hierbij speelt niet alleen de laagste hypotheekrente een belangrijke rol, maar ook zaken zoals de voorwaarden, premie en aflossingswijze zijn hierbij belangrijk. Door onze persoonlijke aanpak en brede kennis kunnen wij zowel ondernemers als particulieren voorzien van het beste hypotheekadvies.

Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal. Daarom vinden afspraken plaats bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Helmond.

Hypotheekadviseur in Helmond: onafhankelijk & deskundig

Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal. We bekijken eerst jouw persoonlijke situatie, bespreken jouw hypotheekwensen en helpen je vervolgens bij het maken van de juiste keuze. HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers van Nederland en daarom kunnen we alle voorwaarden met elkaar vergelijken, zodat we uiteindelijk tot een hypotheek met de beste voorwaarden voor jou komen.

Ook gedurende de looptijd van je hypotheek in Helmond blijven wij je optimaal adviseren over tussentijdse aflossingen, eventuele rentewijzigingen en verhogingen. Daarnaast plannen we periodieke servicegesprekken en houden we een maandelijkse besparingscheck zodat je goed op de hoogte blijft. Bij ons ben je dus verzekerd van hypotheekadvies in Helmond totdat de einddatum van jouw hypotheek is behaald.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Wie kan er bij HypothekenUnie terecht?

HypothekenUnie is dé onafhankelijke financieel adviseur voor zowel ondernemers als particulieren die op zoek zijn naar onafhankelijk hypotheekadvies. Het maakt bij ons niet uit of je een starter, doorstromer, ondernemer of oversluiter bent: wij geven iedere klant persoonlijk advies.

Opzoek naar hypotheekadvies in Helmond?

Zoek je onafhankelijk hypotheekadvies voor jouw hypotheek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan zelf een gratis adviesgesprek. Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis én vrijblijvend!

Maak een afspraak voor jouw hypotheek in Helmond >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.