Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: onafhankelijk hypotheekadvies in Beek en Donk
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een passend hypotheekadvies in Beek en Donk

Het vinden van de juiste hypotheek kan vaak erg moeilijk zijn. Je moet op veel verschillende dingen letten want dit heeft een grote impact op je financiële leven. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs in Beek en Donk helpen jou graag met het vinden van de gepaste hypotheek. Voor ons maakt het niet uit of je van plan bent om:

  • Te gaan verhuizen
  • Je eerste woning te gaan kopen
  • Jouw huidige hypotheek over te sluiten
  • Een tweede hypotheek af te sluiten

Ons gespecialiseerd team van adviseurs zal jou helpen met het vinden van een passende hypotheek. Dit doen wij door middel van een samenwerking tussen de Nederlandse banken. Wij bemiddelen en geven via deze manier een onafhankelijke vergelijking waardoor jij een goede keuze kunt maken. 

Voordelen van HypothekenUnie

Het inschakelen van HypothekenUnie heeft een hoop voordelen. Onze hypotheekadviseur in Beek en Donk gaat namelijk in gesprek met jou over je wensen, eisen en je financiële planning. Met deze informatie gaan wij op zoek naar de best passende hypotheek en doen dit door te bemiddelen met hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen wij jou een onafhankelijke vergelijking aanbieden en heb jij langdurig plezier van je hypotheek in Beek en Donk.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie is hypotheekadvies in Beek en Donk bedoeld?

HypothekenUnie staat klaar voor iedereen die op zoek is naar een onafhankelijke hypotheekadviseur. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je nu een particuliere klant bent of een ondernemer. Ook doorstromers en oversluiters zijn van harte welkom om op gesprek te komen. Wij helpen namelijk iedere klant op een unieke en speciale manier, aangezien iedere situatie anders is en iedere klant op een andere manier hulp nodig heeft.

Hypotheek nodig in Beek en Donk? Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Heb je interesse of nog een aantal vragen waar je graag met ons over in gesprek gaat? Neem dan contact op met een van onze financieel adviseurs zodat wij een afspraak kunnen inplannen. Deze afspraak kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Ons eerste adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.