Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Passend en deskundig hypotheekadvies in Son en Breugel
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een passende hypotheek in Son en Breugel

Ben je woonachtig in Son en Breugel en omstreken en ben je zoekende naar een hypotheek in deze omgeving? Dan heeft HypothekenUnie hét onafhankelijk advies voor jou op het gebied van:

  • Verzekeringen
  • Pensioen
  • Hypotheek
  • Of je financiële planning

Ons team is dan ook gespecialiseerd in het geven van hypotheekadvies. Dit kunnen wij aan starters, doorstromers, oversluiters en ondernemers aanbieden. De keuze die je maakt bij het afsluiten van een hypotheek is natuurlijk erg belangrijk en daar wil je geen fouten bij maken. Dit is vooral belangrijk omdat het ook een impact heeft op de financiële kant van je leven. Daarom gaan wij op zoek naar een hypotheek waar de beste voorwaarden aan zitten en die het beste past bij jouw situatie. Dit kunnen wij bewerkstelligen door het feit dat wij samenwerken met Nederlandse banken en dat onze hypotheekadviseurs in Son en Breugel op deze manier goed kunnen bemiddelen.

De voordelen van onafhankelijk hypotheekadvies in Son en Breugel

Jij hebt je droomhuis gevonden en nu ben je dus op zoek naar een passende hypotheek. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan omdat er tegenwoordig veel verschillende hypotheken met hun hypotheekvormen en voorwaarden zijn. Onze hypotheekadviseur in Son en Breugel helpt je graag bij het vinden van de juiste hypotheek. Wij gaan dan ook eerst met jou in gesprek en luisteren naar jouw hypotheekwensen en eisen. Verder kijken wij ook naar jouw financiële situatie en gaan op basis van deze punten op zoek naar de beste hypotheek. Wij bemiddelen dan met de mogelijke banken en geven hierna een onafhankelijke vergelijking van alle mogelijke opties. Hierna helpen wij jou natuurlijk met de juiste keuze maken.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De doelgroep van HypothekenUnie

HypothekenUnie heeft een grote doelgroep. Wij helpen namelijk iedereen die op zoek is naar onafhankelijk financieel advies. Voor ons maakt het niet uit of je een starter bent op de woonmarkt of op zoek bent naar een tweede hypotheek. Ook helpen wij graag ondernemers. Iedere klant is uniek en dit vertalen wij in het feit dat wij een persoonlijk en deskundig advies geven voor iedere persoonlijke situatie.

Hypotheekadvies nodig in Son en Breugel? Maak een afspraak!

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies? Kom dan in contact met een van onze financieel adviseurs en ontdek wat wij voor jou kunnen beteken. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en geven toelichting op zaken die misschien wat extra uitleg nodig hebben. Wellicht kunnen wij jou een perfect passende hypotheek in Son en Breugel aanbieden.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.