Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Asten: makkelijk een hypotheek afsluiten
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheekadviseur nodig in Asten?

HypothekenUnie biedt onafhankelijk hypotheekadvies aan in Asten en omgeving. Onze adviseurs helpen jou dan ook bij de keuze van een hypotheek. Wij maken verder geen onderscheid in particulieren en ondernemers. Ben je dus van plan om:

  • Te verhuizen
  • Als starter je eerste woning te kopen
  • Je huidige hypotheek over te sluiten
  • Een tweede hypotheek af te sluiten?

Dan kunnen onze adviseurs jou uitgebreid en deskundig advies geven. Door onze persoonlijke aanpak, ervaring en samenwerking met alle Nederlandse banken kunnen wij de beste onafhankelijke vergelijking maken. Hierdoor ben je verzekerd van een hypotheek die niet alleen bij je huidige situatie past, maar ook bij jouw toekomstige situatie.

HypothekenUnie: deskundig en onafhankelijk advies

Het afsluiten van een hypotheek wordt steeds ingewikkelder, waardoor het vinden van je juiste hypotheekvorm erg moeilijk wordt. Hierdoor helpen wij iedereen met een unieke en persoonlijke aanpak. Hierbij kijken onze adviseurs eerst naar jouw persoonlijke en financiële situatie en bespreken jouw wensen en eisen. Vervolgens vergelijken we de hypotheken met hun verschillende voorwaarden en geven jou dan een onafhankelijk advies. We helpen jou vervolgens met het kiezen van de juiste hypotheek. Nadat de hypotheek is afgesloten blijven wij gedurende de looptijd met jou in contact. Wij verschaffen informatie met betrekking tot veranderingen in aflossingen en rentewijzigingen. Zo past je hypotheek in Asten niet alleen nu bij jouw situatie, maar ook in de toekomst.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie is het hypotheekadvies in Asten?

Onze gespecialiseerde hypotheekadviseurs in Asten staan voor iedereen klaar die op zoek zijn naar hypotheekadvies of een hypotheek. Hierbij wordt jouw persoonlijke situatie meegenomen om je hypotheek op maat te vinden. Het maakt niet uit of je nu en starter, ondernemer of doorstromer bent. Wij geven iedere klant persoonlijk en uniek advies.

Heb je advies in Asten nodig?

Ben je op zoek naar een deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseur voor jouw hypotheek? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs of plan je een gratis adviesgesprek in. Wij geven jou graag verdere informatie, bij ons op kantoor of bij jou op locatie, over een passende hypotheek in Asten.

Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs in Asten >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.