Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: professioneel hypotheekadvies in Nuenen
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een passende hypotheek in Nuenen

Je hebt een droomwoning gevonden in Nuenen maar bent nog op zoek naar een gepaste hypotheek. Onze hypotheekadviseurs in Nuenen helpen je graag bij het zoeken van een goede oplossing. Hierbij geven wij persoonlijk en uniek advies waarbij we samen op zoek gaan naar een goede hypotheek. Voor ons maakt het dan ook niet uit of je van plan bent om..

  • te gaan verhuizen
  • een woning te kopen
  • je huidige hypotheek over te sluiten
  • of een tweede hypotheek af te sluiten

Voor iedere situatie hebben wij een persoonlijke en passende oplossing. Zowel particuliere klanten als ondernemers kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies in Nuenen. Doordat wij samen werken met de Nederlandse banken, kunnen wij een een relevante vergelijking aanbieden en kun je op basis van deze vergelijking een goede keuze maken in het afsluiten van een hypotheek.

De doelgroep van HypothekenUnie

Het gespecialiseerde en professionele team van HypothekenUnie staat klaar voor iedereen die op zoek is naar een hypotheek in Nuenen en omgeving. Voor ons team maakt het niet uit of je een starter, oversluiter of ondernemer bent. Iedere klant is bij ons uniek waardoor wij een persoonlijke oplossing hebben voor iedere situatie. Daardoor vinden wij een hypotheek in Nuenen die lang en goed aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voordelen van hypotheekadvies in Nuenen

Het vinden van een geschikte hypotheek kan vaak lastig zijn en lang duren. Dit komt omdat er tegenwoordig zoveel verschillende hypotheken zijn en ze allemaal hun eigen voorwaarden hebben. Daarbij komt ook nog dat je vaak veel verschillende banken moet benaderen en op gesprek moet komen. Door een hypotheekadviseur in Nuenen in te schakelen hoef jij je geen zorgen meer te maken. Wij zoeken namelijk alles voor je uit en bemiddelen met de banken om zo een onafhankelijke vergelijking te geven. Ook nemen wij al jouw wensen, eisen en financiële plaatje mee in de bemiddeling waardoor jij een advies op maat krijgt. Hierdoor zal dan ook je hypotheek op lange termijn aansluiten op je situatie.

Meer informatie

HypothekenUnie helpt jou graag bij het vinden van een geschikte hypotheek. Daarom staan onze adviseurs dan ook klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op en plan een afspraak voor bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Wij vertellen je graag meer over onze diensten. Het eerste gesprek is dan ook altijd gratis en vrijblijvend bij ons.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.