Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Best: een hypotheek op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheek afsluiten in Best?

Ben jij op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Best en omgeving? Dan kan HypothekenUnie jou hierin helpen. Onze adviseurs willen jou graag helpen bij een belangrijk moment zoals het afsluiten van een hypotheek. Wij bieden dan ook onafhankelijk en persoonlijk advies aan en willen samen met jou op zoek gaan naar een aansluitende hypotheek. Hierbij maakt het niet uit of je van plan bent om:

  • te gaan verhuizen
  • een tweede hypotheek af te sluiten
  • je huidige hypotheek over te sluiten
  • een starterswoning te kopen

Bij iedere persoonlijke situatie hebben wij een gepaste en unieke oplossing. Zowel particulieren dan wel ondernemers kunnen bij ons terecht voor advies. Door onze ervaring en kennis die wij in de omgeving hebben opgedaan kunnen wij jou verzekeren van een passende hypotheek in Best op lange termijn.

Wie kan bij ons terecht?

In principe kan iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies in Best bij ons terecht. Dit geldt dan ook voor particulieren en ondernemers. Wij kunnen iedere fase in je leven ondersteunen, dus of je nu een starter bent of een oversluiter, bij ons kun je terecht met al je vragen. Naast hypotheekadvies geven wij ook advies over financiële situaties zoals verzekeringen en pensioen. Hierdoor zijn we erg divers en kunnen zo iedere persoonlijke situatie een advies geven.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Waarom kiezen voor een hypotheekadviseur in Best

Een hypotheek afsluiten kost normaliter altijd veel tijd en werk om alles uit te zoeken en te vergelijken. Als je voor een hypotheekadviseur van HypothekenUnie kiest worden de zorgen uit handen genomen, aangezien wij het zoek- en vergelijkwerk voor jou doen. Verder bemiddelen wij met alle Nederlandse banken om zo tot een lijst hypotheken te komen met de beste voorwaarden. Hierna geven wij onafhankelijk advies waarin we ook aangeven welke hypotheekvorm het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Na het afsluiten van een hypotheek informeren wij jou ook tijdig over veranderingen van aflossingen en rentewijzigingen. Hierdoor heb je een hypotheek die nu en in de toekomst aansluit op jouw persoonlijke en financiële situatie.

Meer informatie

Mocht je nu nog vragen hebben over hoe wij onze diensten aanbieden, welke kosten hieraan zijn verbonden of heb je vragen die gerelateerd zijn aan het afsluiten van een hypotheek? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs in Best. Wij verwelkomen je graag op ons kantoor voor verdere uitleg. Eveneens kan er een afspraak gemaakt worden voor een gesprek op locatie, mocht dit nu handiger voor je zijn.

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur in Best >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.