Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheekadvies op maat in Sterksel, Heeze & Leende
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies nodig in Sterksel, Heeze of Leende?

Woon je in Sterksel, Heeze of Leende en ben je op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! HypothekenUnie is namelijk dé onafhankelijke financieel adviseur voor zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar hypotheekadvies in Heeze, Sterksel en Leende omdat zij van plan zijn om:

  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Te gaan verhuizen naar Heeze, Sterksel of Leende;
  • Hun huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente;
  • Voor het eerst een huis te gaan kopen.

Het kiezen van een hypotheek is een belangrijk moment en daarom is het juiste hypotheekadvies erg belangrijk. Onze hypotheekadviseur in Sterksel, Heeze en Leende gaat samen met jou op zoek naar een hypotheek met de beste voorwaarden die past bij jouw hypotheekwensen en persoonlijke situatie. Wij werken hierbij samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kunnen daarom de meest onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Zo ben je verzekerd van een hypotheek in Heeze, Sterksel of Leende die niet alleen nu, maar ook in de toekomst kan doorstaan.

Voor wie?

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies in Sterksel, Heeze of Leende en omgeving van een professionele hypotheekadviseur. Bij ons is iedere klant uniek en daarom kunnen zowel starters, ondernemers, oversluiters en doorstromers bij ons terecht. Samen met jou gaan wij op zoek naar een hypotheek met de beste voorwaarden én de laagste hypotheekrente. We werken samen met onder andere ING, Rabobank, Nationale Nederlanden, Munt Hypotheken en ABN AMRO en kunnen daardoor een 100% onafhankelijke vergelijking voor jou maken die helemaal aansluit op jouw wensen en situatie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De beste hypotheek in Leende, Heeze of Sterksel

Ook nadat de keuze voor jouw hypotheek is gemaakt blijven wij je optimale service bieden. Gedurende de looptijd van de hypotheek blijven wij je informeren over tussentijdse aflossingen, eventuele rentewijzigingen en verhogingen. Ons doel is dan ook om jou financiële rust te bieden zodat jij optimaal kunt genieten van jouw hypotheek in Sterksel, Heeze of Leende.

Hoeveel kost het onafhankelijke hypotheekadvies van HypothekenUnie?

De kosten voor onafhankelijk hypotheekadvies zijn bij HypothekenUnie afhankelijk van een aantal factoren. Graag lichten wij deze in een persoonlijk gesprek toe. Vooraf kunnen we je wel al vertellen dat je bij ons voordelig uit bent voor hypotheekadvies- en bemiddeling doordat wij lage bedrijfskosten hanteren.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Het eerste adviesgesprek is bij ons namelijk áltijd gratis en vrijblijvend. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Afspraken vinden plaats bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.