Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: professioneel hypotheekadvies in Lieshout
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een passende hypotheek in Lieshout en omgeving

Ben je woonachtig in de omgeving van Lieshout en op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het goede adres. Ons team van gespecialiseerde hypotheekadviseurs staat in Lieshout voor je klaar om advies te geven over het vinden van een passende hypotheek. Daarbij maakt het niet uit of je:

  • Een eerste huis wilt gaan kopen
  • Van je huidige hypotheek wilt oversluiten
  • Een tweede hypotheek wilt afsluiten
  • Wilt gaan verhuizen

Wij verzekeren niet alleen particulieren maar ook ondernemers van een hypotheek die langdurig past bij jouw situatie. Dit kunnen wij door middel van het samenwerken met alle mogelijke geldverstrekkers in Nederland en vanuit een bemiddeling een goede vergelijking te geven.

Onze doelgroep

HypothekenUnie is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Lieshout. Hiermee bedoelen we dat we iedereen helpen, van starters tot aan oversluiters. Maar ook ondernemers kunnen bij ons op gesprek komen voor een adviesgesprek op maat. Wij bieden namelijk een persoonlijk advies en zien iedere klant als een unieke situatie. Hierdoor vinden wij altijd de beste hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijk hypotheekadvies in Lieshout: de voordelen

Onze hypotheekadviseurs in Lieshout maken op basis van jouw eisen, wensen en financiële situatie een vergelijking van de beste hypotheken inclusief hun voorwaarden. Daarbij kijken wij altijd welke hypotheekvorm bij jou past. Vervolgens geven wij 100% onafhankelijk advies en kijken we samen met jou welke hypotheek het beste aansluit. Doordat wij een persoonlijke aanpak hebben kunnen wij voor zowel particulieren als ondernemers een perfect passende oplossing vinden.

Verdere informatie nodig?

Heb jij interesse in onze diensten en heb jij nog vragen over het verkrijgen van een hypotheek in Lieshout? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Wij plannen graag een gesprek met je in bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Ons eerste adviesgesprek is dan ook altijd gratis en vrijblijvend.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.