Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Leende: onafhankelijk en deskundig
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadviseur in Leende en omgeving

Ben je woonachtig in de omgeving van Leende en ben je op zoek naar onafhankelijk en professioneel hypotheekadvies? Dan is HypothekenUnie dé onafhankelijk financieel adviseur voor jou! Wij helpen jou met het vinden en overstappen van:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Pensioenen

Verder helpen onze adviseurs jou ook met je financiële planning. Daarbij helpen wij ook bijvoorbeeld starters, die nieuw zijn op de woningmarkt, met het vinden van een geschikte hypotheek voor de aankoop van je eerste huis.

HypothekenUnie: professioneel advies op maat

Wij bieden een persoonlijke aanpak aan. Dat wil zeggen dat onze hypotheekadviseurs in Leende jouw persoonlijke situatie bekijken en jouw wensen en eisen meeneemt in het vergelijken van hypotheken. Daarnaast verschaffen wij ook gedurende de looptijd van jouw hypotheek de nodige informatie over veranderingen in aflossingen en rentewijzigingen. Hierdoor ben je dus verzekerd van een hypotheek in Leende die op lange termijn bij je situatie past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De doelgroep

HypothekenUnie helpt iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies in Leende en omgeving. Het maakt voor onze financieel adviseurs niet uit of jij dan ook een starter, ondernemer, doorstromer of oversluiter bent. Wij geven namelijk een persoonlijk advies en vinden altijd een passende hypotheek voor jouw situatie.

Hypotheekadvies in Leende nodig? Maak een afspraak

Heb je nu nog vragen over de zoektocht in Leende naar hypotheekadvies? Kom dan in contact met een van onze adviseurs. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan ook een afspraak maken voor een gesprek bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Zo kunnen wij alles rustig en in detail uitleggen zodat alles voor je duidelijk is.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.