Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Een langdurige passende hypotheek in Gemert-Bakel
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een onafhankelijke hypotheekadviseur in Gemert-Bakel

Het vergt nog wel eens wat moeite en tijd om een geschikte hypotheek te vinden. Daarbij komt ook nog dat er tegenwoordig erg veel verschillende hypotheken zijn waardoor het lastig is om een goede passende hypotheek tussen de andere te vinden. HypothekenUnie biedt om deze reden onafhankelijke hypotheekadviseurs aan in Gemert-Bakel en omstreken. Wij helpen jou bij het zoeken van een geschikte oplossing en zullen dit via een persoonlijke en unieke aanpak doen. Daarbij kijken wij naar jouw plannen zoals:

 • Het kopen van je eerste woning
 • Een huidige hypotheek oversluiten
 • Het afsluiten van een tweede hypotheek
 • Het verhuizen naar een andere woning

Door onze samenwerking met de geldverstrekkers in Nederland kunnen wij jou een relevante en gepaste vergelijking aanbieden. Uit deze overzichtelijke vergelijking kun jij dan weer een goede keuze maken, zodat jij een hypotheek hebt die langdurig bij jou aansluit.

De doelgroep

Iedereen die op zoek is naar een hypotheek in Gemert-Bakel is bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Wij helpen namelijk iedereen op een unieke wijze en geven dan ook een persoonlijke vergelijking. Dit komt doordat er verschillende situaties zijn waar jij je op dat moment in kan bevinden. Ben je namelijk starter op de woningmarkt? Of wil je graag als ondernemer een tweede hypotheek afsluiten? Deze punten worden allemaal meegenomen in het zoeken naar een passende hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voordelen van onafhankelijk hypotheekadvies in Gemert-Bakel

Je kunt meerdere opties overwegen wanneer je op zoek bent naar hypotheekadvies. Hierbij kun je denken aan het benaderen van banken in de omgeving van Gemert-Bakel. Echter kun je het jezelf ook iets makkelijker maken en HypothekenUnie benaderen. Wij, als onafhankelijk financieel adviseur, hebben de voordelen dat:

 • Wij jouw zorgen uit handen nemen
 • Wij alle mogelijke banken benaderen en bemiddelen in de hypotheken
 • Wij jou 100% onafhankelijk advies geven
 • Wij jou de best passende hypotheekvorm aanreiken
 • En dat ons eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend is

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Gemert-Bakel

Ons team van HypothekenUnie staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Wij bespreken graag wat wij voor jou kunnen betekenen in de zoektocht naar een passende hypotheek in Gemert-Bakel. Voor prijzen en dergelijke kun je ook contact opnemen met onze financieel adviseur. Deze prijzen hebben een verdere uitleg nodig omdat dit natuurlijk aan een aantal factoren ligt. Deze willen wij dan ook graag met jou bespreken tijdens een afspraak.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.