Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Passend hypotheekadvies in Bergeijk op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Passend hypotheekadvies in Bergeijk

Zoek je de juiste hypotheek voor jouw situatie? HypothekenUnie biedt jou een hypotheekadvies in Bergeijk en omstreken. Wij helpen jou met het vinden van het beste advies voor jou persoonlijk. Dit advies vinden we in samenwerking met jou. Wil jij hulp bij:

  • Het kopen van je eerste huis
  • Een verhuizing
  • Een hypotheek oversluiten
  • Een tweede hypotheek afsluiten?

Voor iedere situatie helpen wij je met een eigen persoonlijke oplossing. Wij hebben een samenwerking met alle Nederlandse hypotheekverstrekkers en banken in de omgeving. Door middel van deze samenwerking kunnen wij je het allerbeste hypotheekadvies geven in Bergeijk en omgeving.

Particulier of ondernemer

Onze hypotheekadviseur in Bergeijk en omgeving geeft advies aan zowel particulieren als aan ondernemers. Onze adviseur helpt starters, ondernemers, doorstromer en oversluiters met het vinden van een passende hypotheek. De klant staat bij ons op nummer één en wij passen hier het hypotheekadvies geheel op aan. Het advies is bij elke klant uniek!

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De aanpak van HypothekenUnie

Het vinden van een hypotheek kost jou veel tijd. Bij HypothekenUnie helpt onze hypotheekadviseur in Bergeijk je graag. Met onze ervaring en onze onafhankelijkheid bieden wij jou advies op maat. Wij maken een persoonlijke selectie voor je op basis van jouw doelen, wensen en eisen. Bij het kennismakingsgesprek kun jij deze criteria aan het woord brengen en eventuele vragen stellen. Indien mogelijk volgen er meerdere gesprekken. Wij maken samen de keuze uit de selectie hypotheken en zorgen dat deze voor nu en later bij jou past. Ook na het afsluiten van de hypotheek blijven wij je informeren en adviseren.

Plan je afspraak bij een hypotheekadviseur in Bergeijk

Wil jij een gesprek aan gaan bij HypothekenUnie op kantoor of op locatie? Wil je weten welke hypotheek het beste bij jou past? Wij helpen je graag! Het eerste gesprek is gratis én vrijblijvend.

Plan een afspraak voor jouw hypotheek in Bergeijk >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.