Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Eindhoven: waar een hypotheek afsluiten nog makkelijk is
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek afsluiten in Eindhoven?

Ben je op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Eindhoven en omstreken, dan ben je bij HypothekenUnie aan het goede adres. Met specialismen in onder andere

  • hypotheken,
  • financieringen,
  • pensioenen,
  • verzekeringen

kunnen we jou van een uitgebreid en deskundig advies voorzien. Het afsluiten van een hypotheek wordt steeds ingewikkelder, waardoor het moeilijk wordt om te bepalen welke hypotheekvorm het beste past bij jou of je gezin én de verwachtingen die er zijn voor de toekomst.

Doordat wij jarenlange ervaring hebben en samenwerken met álle verzekeraars en banken kunnen we jou zo uitgebreid mogelijk adviseren zodat we zeker de beste keuze voor jou kunnen vinden. Wij hanteren een persoonlijke aanpak, want geen enkel persoon is het zelfde en wij geloven dat een hypotheek en verzekering hier ook bij moet passen.

Wie kan bij ons terecht?

In principe kan iedereen die op zoek is naar financieel advies of hypotheekadvies in Eindhoven en omstreken bij ons terecht, zowel consument als zakelijk. Ben je een starter, doorstromer of oversluiter, bij ons kun je gewoon terecht voor al je vragen over je hypotheek en verzekeringen. Zelfs als je al een hypotheek hebt afgesloten en niet direct op zoek bent om over te stappen kun je bij ons langs komen voor advies. Heb je bijvoorbeeld vragen over je pensioen of verzekering, wij kunnen je gewoon adviseren en helpen met jouw persoonlijke situatie.

Daarnaast kunnen wij ook advies geven over commercieel vastgoed en treden wij op als een soort intermediair, een bemiddelaar, tussen jou en bijvoorbeeld een bank of verzekeraar. In een of meerdere gesprekken gaan wij op zoek naar de verzekering of hypotheek die perfect bij jou past en nemen al het papierwerk over. Daarna onderhouden wij contact met de organisatie zodat alles in goede orde verloopt.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

HypothekenUnie, hypotheekadviseur in Eindhoven en omstreken

HypothekenUnie is niet zomaar een hypotheekadviseur, maar is actief in het hele land. We komen dus graag naar jou in Eindhoven en je bent er dus van verzekerd dat wij deskundig en onafhankelijk advies leveren. Wij kunnen je als financieel adviesbureau van dienst zijn met zaken als een lening, lijfrente of een levensverzekering.

Heb je interesse in een afspraak of wil je misschien een gratis adviesgesprek inplannen, neem dan contact met ons op via de website, of bel HypothekenUnie direct op (+31) 0495-769 090.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.