Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30

Hypotheek verhogen

Heb je een bestaande hypotheek en heb je plannen om te verbouwen? Of ben je op zoek naar een manier om een beleggingspand te financieren? Vaak lukt het niet om met je huidige spaarsaldo dit te bekostigen . Het verhogen van je hypotheek kan een uitkomst bieden om je plannen te financieren.

Hypotheek ophogen met HypothekenUnie

Het verhogen van een hypotheek kan doorgaans op twee manieren worden gedaan, namelijk het nemen van een onderhandse verhoging of het nemen van een tweede hypotheek. Of het verhogen van je hypotheek voor jou een geschikte oplossing is en op welke manier, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. HypothekenUnie kan je daarbij helpen. Als onafhankelijk adviseur analyseren je persoonlijke situatie en bekijken de mogelijkheden bij alle beschikbare geldverstrekkers en banken. We brengen in kaart welke wegen je kunt volgen, zonder onnodig risico te lopen. Je hebt direct inzichtelijk welke financieringsopties je hebt en weet zo direct waar je aan toe bent.

Wij kunnen je helpen met:

  • Onafhankelijk, passend advies, gebaseerd op je persoonlijke situatie
  • Vergelijking van alle hypotheekaanbieders
  • Begeleiding in het gehele proces

Oversluiten of verhogen?

Naast een analyse voor het ophogen van de hypotheek, bekijken we ook mogelijke andere financieringen. Wanneer je op zoek bent naar een financiering voor een verbouwing, kan een hypotheek oversluiten óók een uitkomst zijn. In 7 op de 10 gevallen blijkt immers dat een hypotheek oversluiten naar het ophogen rendabel is. Afhankelijk van de eventuele boete bij het oversluiten, kan oversluiten of ophogen voordeliger zijn.

Persoonlijk advies van HypothekenUnie

Wil je graag weten of een hypotheek ophogen een geschikte mogelijkheid is voor jou? Of wil je meer informatie over alle hypotheek mogelijkheden? Plan een vrijblijvende afspraak in bij de HypothekenUnie. Wij leggen je graag alle mogelijkheden uit en maken de kosten overzichtelijk voor je in kaart.
 

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.45%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Pascal Vrijenhoek Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Communicatie via e-mail is duidelijk, snelle reactie. Bij vragen altijd een duidelijk helder antwoord! Wil je de beste hypotheekadviseur raad ik hypothekersunie 100% aan! "

Jos Leenen

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.