Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30

Particulier verzekeringsadvies

Je kunt je verzekeren tegen bepaalde risico's die je in het dagelijks leven loopt, zoals tegen schade door beschadiging, diefstal van je eigendommen, de financiële gevolgen van overlijden, ziekte of ongeval en tegen vele andere risico's. Welke zaken je wel en niet wilt verzekeren, moet je goed afwegen. Tegenwoordig kun je je namelijk voor alles verzekeren.

Verplichte verzekeringen particulier

Een aantal zaken moet je verplicht verzekeren, zoals een aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen waarmee je deelneemt aan het verkeer (je auto, motor, bromfiets, etc.), een opstalverzekering voor je woning en een ziektekostenverzekering.

Overige verzekeringen

Verzekeringen die je naast de verplichte verzekeringen afsluit zijn sterk afhankelijk van je eigen persoonlijke situatie. Zo zal het verzekeringspakket van een zelfstandig ondernemer er anders uitzien dan dat van een werknemer in loondienst, en zal het verzekeringspakket van een gezin anders in elkaar zitten dan dat van een alleenstaande.

Voor een juiste samenstelling van je verzekeringspakket is een goede risico-analyse van groot belang. Je wilt tenslotte alleen de noodzakelijke risico's verzekeren. Daarbij wil je ook niet onder- of oververzekerd zijn, waardoor je onnodig veel risico loopt of teveel premie betaalt. Voor een onafhankelijke beoordeling van, én deskundig advies over jouw persoonlijke situatie met betrekking tot je verzekeringen nodigen we je graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend verzekeringsadviesgesprek

We werken samen met diverse grote én kleine verzekeringsmaatschappijen om voor jou een passend schadeverzekeringspakket samen te stellen. We kijken daarbij naar de voor- en nadelen van de diverse verzekeringen en zullen deze ook met je delen. Op die manier kun je een goede beslissing maken over welke verzekeringen bij jouw situatie passen. Een goede verhouding tussen de premies en de dekkingsvoorwaarden staat daarbij voorop.

Tijdens het verzekeringsadviesgesprek maakt een van onze adviseurs met jou een analyse van je huidige verzekeringspakket en vergelijkt dit met voor jou mogelijk wellicht aantrekkelijkere mogelijkheden. Wij staan daarbij garant voor een onafhankelijk, betrouwbaar & deskundig advies. Vanwege onze keuze uit de producten van alle toonaangevende verzekeringsmaatschappijen en bankinstellingen kunnen wij je altijd de meest voordelige oplossingen aanbieden.

Wil je als particulier advies over je huidige en toekomstige verzekeringen? Maak dan meteen een afspraak of laat je contactgegevens bij ons achter.

Overzicht verzekeringen

Als particulier moet je minimaal kijken naar volgende verzekeringen:

 • aansprakelijkheid
 • auto
 • gouden handdruk
 • hypotheek
 • inboedel
 • levensloop
 • levensverzekering
 • motor
 • overlijdensrisico
 • pensioen lijfrente
 • rechtsbijstand
 • reisverzekering
 • spaarloon
 • sparen
 • woonhuis opstal
 • ziektekosten
Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.59%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Rick Felen Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Stephanie heeft ons heel goed begeleid en geholpen gezien het niet alledaags object (woonboerderij met ruimte voor paarden) met de juiste tips en motivatie om een succesvolle hypotheek te kunnen afsluiten. De hypotheek is nogal afwijkend t.o.v. de reguliere hypotheek omdat we deze met 3 personen (ouders en dochter) hebben kunnen afsluiten. Bij deze willen wij Stephanie en ook haar collega’s danken voor hetgeen jullie voor ons hebben gedaan. "

Henk Vullers

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
 • Korte lijnen: korte doorlooptijd
 • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
 • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
 • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.