Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30

Hypotheekbemiddeling

Ben je van plan om binnenkort een hypotheek voor je nieuwe woning aan te vragen? Of heb je momenteel een hypotheek? Een hypotheek is iets heel persoonlijks en moet passen bij je persoonlijke situatie, nu én in de toekomst. Je wilt dan ook weten wat de mogelijkheden zijn en welke het beste bij je situatie past. Hypotheekbemiddeling kan je hierbij helpen. Als Hypotheekbemiddelaar kan HypothekenUnie je van dienst zijn met onafhankelijk hypotheekadvies.

HypothekenUnie als hypotheekbemiddelaar

Heb je jouw nieuwe woning al gevonden of ben je nog op zoek? De financiering van je huis is een belangrijke factor bij de uiteindelijke aankoop van je woning. Natuurlijk wil je deze financiën zo goed en binnen de beste voorwaarden afsluiten. Hier kunnen hypotheekbemiddelaars jou bij helpen. Zo biedt HypothekenUnie bij de hypotheekbemiddeling een compleet plaatje. We kijken naar je persoonlijke situatie, brengen je financiële situatie zo goed mogelijk in kaart, en spelen in op jouw korte én lange termijn wensen. We gaan als onafhankelijk tussenpersoon op zoek naar de best passende hypotheek voor jou en kunnen uiteindelijk het daadwerkelijk contract met de hypotheekverstrekker afsluiten. Doordat wij als onafhankelijke partij werken, bieden wij altijd objectief advies en gaan we sámen met je op zoek naar de beste oplossing tegen de laagste maandlasten. Door onze jarenlange financiële achtergrond en expertise, kun je rekenen op een hypotheekadvies van HypothekenUnie dat een solide basis vormt voor jouw toekomstige woning.

Wat kost hypotheekbemiddeling?

Een vaak gekozen reden onder woningzoekers om niet te kiezen voor hypotheekbemiddeling zijn de kosten. Professioneel hypotheekadvies en hulp bij het afsluiten van een hypotheek kan inderdaad extra kosten opleveren, wat je met name op korte termijn kan voelen. Hypotheekbemiddelaars kunnen je echter op de lange termijn juist méér geld besparen. Doordat HypothekenUnie als autonome partij op zoek gaat naar naar de meeste geschikte hypotheek tegen de beste voorwaarden,  betaal je uiteindelijke de laagste maandlasten. Op de langere termijn is hypotheekbemiddeling onder de streep in veel gevallen juist voordeliger.

Waarom hulp van hypotheekbemiddelaars?

Hulp van hypotheekbemiddelaars zoals HypothekenUnie kan jou verschillende voordelen opleveren.

  • Deskundig en betrouwbaar advies;
  • Alles wordt geregeld; van advies tot afsluiten;
  • Gecertificeerde adviseurs;
  • Bemiddeling onder àlle hypotheekverstrekkers.

Maak vrijblijvend een afspraak

Ben je benieuwd of hypotheekbemiddeling van HypothekenUnie bij je past? In een kosteloos oriëntatiegesprek leggen wij je graag uit hoe wij je kunnen helpen. We helpen jouw zorgen rondom een hypotheek uit handen te nemen en je de beste oplossing te bieden. Zo weet jij precies waar je staat en of jij hulp wenst te hebben bij de aankoop van je woning. Plan nu een vrijblijvend gesprek in!

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.59%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Pascal Vrijenhoek Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" We kregen de beste service van HypothekenUnie Tilburg. Brigith was erg behulpzaam en we hadden goed contact. Jeroen is de absolute topper! Zonder hem hadden we dit allemaal nooit kunnen doen! "

Anél Wasserfall

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.