Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een deskundige hypotheekadviseur in Aalsmeer: HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadviseur in Aalsmeer en omstreken

Wanneer je een hypotheek af gaat sluiten wil je natuurlijk wel zeker zijn van de voorwaarden en of het past bij je situatie aangezien dit een belangrijk moment is. Bij de zoektocht naar de best passende hypotheek staan onze hypotheekadviseurs in Aalsmeer graag voor jou klaar. Wij bieden namelijk onafhankelijk en professioneel advies en werken in samenspraak met jou. Voor ons maakt het dan ook niet uit of je van plan bent om..

  • Je eerste huis te kopen
  • Of je gaat verhuizen
  • Jij je huidige hypotheek graag wilt oversluiten
  • Of een tweede hypotheek af wil sluiten

Wij bieden voor iedere persoonlijke situatie een advies aan dat op maat gemaakt is. Dit geldt namelijk voor particulieren en ondernemers. Door de ervaring en kennis die we hebben in het gebied kunnen wij in samenwerking met jou de beste keuze maken voor een hypotheek.

Voor wie is HypothekenUnie bedoeld?

HypothekenUnie is bedoeld voor iedereen die zoekt naar een hypotheek in Aalsmeer en omgeving. Wij maken geen onderscheid tussen starters, ondernemers of oversluiters aangezien wij voor iedere unieke situatie een gepast advies kunnen aanbieden. Wij kijken namelijk naar jouw persoonlijke situatie en de wensen en eisen die je hebt en vergelijken op basis van deze gegevens de hypotheken die op dat moment aangeboden worden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voordelen van hypotheekadvies in Aalsmeer

Je kan op meerdere manieren een hypotheek vinden die bij jou past. Een voorbeeld is dat je langs banken gaat om te kijken welke hypotheken bij jouw situatie passen. Hier gaat echter wel veel tijd in zitten en zul je zelf veel bij moeten houden om een goede vergelijking te krijgen. Door het inschakelen van een van onze adviseurs wordt er een stuk zorgen uit je handen genomen. Dit komt doordat wij in bemiddeling gaan met de Nederlandse geldverstrekkers en hierna een onafhankelijk advies aanbieden. Verder luisteren wij naar jouw wensen en zoeken naar de beste hypotheekvorm. Hierdoor ben je verzekerd van een hypotheek in Aalsmeer die op lange termijn bij jou past.

Meer informatie nodig?

Ben je geïnteresseerd wat ons gespecialiseerd team kan aanbieden voor jou? Of heb je nog vragen voor onze adviseurs? Dan staan wij klaar voor jou om al jouw vragen te beantwoorden. Neem gratis en vrijblijvend contact op met een van onze hypotheekadviseurs in Aalsmeer om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Plan een afspraak voor een gesprek bij ons op kantoor of voor bij jou op locatie zodat alles in detail uitgelegd kan worden.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.