Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadviseur in Abcoude
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Abcoude

Het is zo ver: je gaat je eerste huis kopen of misschien ga je verhuizen. Voor welke verandering je ook staat, er komt een spannende tijd aan. Er gaat veel van je gevraagd worden. Het afsluiten van een hypotheek gaat nu eenmaal gepaard met heel veel papier- en regelwerk. Een hypotheekadviseur van HypothekenUnie kan jou ondersteuning en advies geven en zo een groot deel van jouw hoofdzorgen wegnemen.

Waarom kiezen voor hypotheekadvies van HypothekenUnie?

  • Persoonlijke benadering;
  • Geheel onafhankelijk advies;
  • Grootste aanbod van financiers;
  • Gratis oriëntatiegesprek.

Bij HypothekenUnie kun je zowel als ondernemers en particulier terecht voor hypotheekadvies in Abcoude. We gaan met jou in gesprek zodat je een onafhankelijk advies op maat krijgt over jouw hypotheek in Abcoude. Iets waar je echt iets mee kan. We willen je in deze hectische tijd ontlasten waar we kunnen. Zo kun je langskomen bij ons op kantoor of komen wij bij jou op locatie langs.

Het vastleggen van je toekomst, een persoonlijke kwestie

Door het afsluiten van een hypotheek leg je een belangrijk deel van je toekomst vast. Onze hypotheekadviseur in Abcoude wilt écht kennismaken met jou en kijkt niet naar gemiddelden. Jouw situatie is uniek en daar hoort een persoonlijk en passend advies bij. Samen met de hypotheekadviseur breng je jouw situatie in kaart. Er wordt de tijd genomen om je persoonlijke situatie in kaart te brengen. Denk aan je leefsituatie, je inkomsten en je toekomstplannen. Vervolgens informeren we je over de verschillende hypotheekvormen en kun jij je eigen wensen rondom je hypotheek kenbaar maken. De volgende stap is dan het zoeken naar een passende hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De beste hypotheek in Abcoude

Zoals gezegd zijn wij van HypothekenUnie een onafhankelijk hypotheekadviesbureau. Dit geeft ons de mogelijkheid om jou een uitgebreid overzicht te geven met alle mogelijke geldverstrekkers zodat er voor jou een gunstige hypotheek uitkomt met de beste voorwaarden. Doordat wij alle ins en outs van de markt kennen en onafhankelijk werken, kunnen wij jou een basis meegeven van waaruit jij de beste keuze kunt maken voor jouw (financiële) toekomst.

HypothekenUnie is er voor iedereen!

Doordat wij zo ingespeeld zijn op de markt, kunnen wij jou precies ondersteunen daar waar jij ons het meest nodig hebt, ongeacht je situatie. Wij werken niet met standaard adviezen of gemiddelden en zijn er daarom voor iedereen en helpen iedereen daar waar onze hulp gewenst is.

Als starter voel je je misschien heel erg onzeker: je wilt graag je eerste woning kopen maar weet niet of je over voldoende financiële middelen beschikt. Onze hypotheekadviseurs denken met je mee en informeren je over de mogelijkheden die jij hebt als starter, want die zijn er zeker! Ook als doorstromer staan we voor je klaar! We geven je alle informatie die je nodig hebt om door te stromen naar je nieuwe hypotheek. Maar HypothekenUnie is er niet alleen voor particulieren. Ben je ondernemer, dan helpen onze hypotheekadviseurs je op bekwame wijze op het gebied van een zakelijke hypotheek.

Zo zie je: of je nou starter, doorstromer, ondernemer of particulier bent. Wij nodigen je van harte uit voor een kennismaking!

Contact opnemen met onze hypotheekadviseur in Abcoude?

We staan we je graag te woord en voorzien we je van alle informatie die je nodig hebt om een passende hypotheek af te kunnen sluiten. Bel voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek bij ons op kantoor of op een locatie die jou het beste past. Wij geven je graag het meest onafhankelijke hypotheekadvies in Abcoude en omgeving!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.