Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Amstelveen van A-Z geregeld
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadviseur in Amstelveen

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Amstelveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde adviseur staat voor je klaar om jou advies op maat te bieden. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht. Dus ben je van plan om binnenkort:

 • Te gaan verhuizen?
 • Je hypotheek over te sluiten?
 • Een huis te kopen?
 • Een tweede hypotheek af te sluiten?

Dan helpen wij jou graag. Dankzij onze goede samenwerking met alle Nederlandse banken en verzekeraars kunnen wij jou 100% onafhankelijk advies geven en samen op zoek gaan naar een hypotheek die is afgestemd op jouw situatie.

Wat zijn de voordelen van HypothekenUnie?

Er komt veel kijken bij het zoeken naar een passende hypotheek. Daarom is het verstandig om een hypotheekadviseur in Amstelveen in te schakelen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen meer te maken over je financiële zaken. Onze adviseur gaat in bemiddeling met de banken en zet alle hypotheken en voorwaarden voor je op een rij. Uiteraard houden we ook rekening met je persoonlijke situatie, wensen en eisen.

Kies je voor HypothekenUnie? Dan ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 • Hypotheek in Amstelveen op maat;
 • 100% onafhankelijk advies;
 • Gratis & vrijblijvend kennismaken;
 • Financiële zorgen worden uit handen genomen.
Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie is het hypotheekadvies in Amstelveen bestemd?

De doelgroep van HypothekenUnie is erg breed. Wij zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar een hypotheek in Amstelveen en omgeving. Het maakt voor ons dus niet uit of je een ondernemer, starter, oversluiter of doorstromer bent. Iedereen wordt als unieke klant geholpen en ontvangt persoonlijk advies op maat. Hierdoor kun jij de beste keuze voor nu én later maken.

Maak gratis en vrijblijvend kennis

Wil je graag weten wat onze hypotheekadviseur in Amstelveen voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Afspraken kunnen niet alleen bij ons op kantoor, maar ook bij jou op locatie plaatsvinden.

Laagste rente
3.40%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.40%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.