Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadviseurs in Beverwijk: onafhankelijk en gespecialiseerd
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Passend hypotheekadvies in Beverwijk

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijk moment waarbij niets mag ontbreken. Hierbij kunnen onze deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseurs in Beverwijk jou mee helpen. Wij bieden persoonlijk advies en gaan samen in gesprek met jou over je wensen en behoeftes. Daarbij maakt het niet uit of je van plan bent om..

  • Te verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning
  • Een tweede hypotheek af te sluiten
  • Een overstap te maken van je huidige hypotheek naar een andere
  • Of een starterswoning aan te schaffen

HypothekenUnie helpt jou bij het vinden van een passende hypotheek in Beverwijk. Onze adviseurs staan voor je klaar om te bemiddelen met alle geldverstrekkers in Nederland om zo de beste vergelijking aan te kunnen bieden.

Onafhankelijk en persoonlijk advies bij HypothekenUnie

Een persoonlijke aanpak staat centraal in ons team. Daarbij kijken onze hypotheekadviseurs in Beverwijk naar jouw persoonlijke en financiële situatie, bespreken daarna de wensen en eisen die je als klant hebt en gaan vervolgens op zoek naar de bijpassende opties. Naast dit persoonlijke aspect in onze service, bieden wij ook tijdens de loop van de hypotheek hulp aan. Hierbij kan er gedacht worden aan het blijven doorsturen van relevante informatie over veranderingen in rente of aflossingen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie is het hypotheekadvies in Beverwijk bestemd?

HypothekenUnie is er voor iedereen die op zoek is naar een hypotheek in Beverwijk en omgeving. Hierbij maakt het niet uit of het nu om particuliere doeleinden gaat, zoals een hypotheek voor een starterswoning of bij de verhuizing van een woning, of dat we op zoek gaan naar hypotheken voor ondernemers. Elke klant wordt als uniek beschouwd, aangezien iedere situatie en klant anders is. Verder kunnen wij je ook helpen met financieel advies omtrent pensioen of verzekering.

Neem contact op met een van onze hypotheekadviseurs in Beverwijk

Mocht je nu geïnteresseerd zijn in onze diensten en heb je nog verdere vragen met betrekking tot hypotheekadvies en prijzen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Je kan er ook voor kiezen om langs te komen op kantoor zodat wij alles rustig en in detail kunnen uitleggen. Mocht je nu niet in staat zijn om bij ons langs te komen, maak dan een afspraak zodat wij bij jou op locatie langs kunnen komen en thuis of in je filiaal alles uitgebreid uit kunnen leggen. 

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.