Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Bleiswijk: voor persoonlijk advies
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek afsluiten bij HypothekenUnie Bleiswijk

Wanneer je een hypotheek gaat afsluiten kom je voor belangrijke financiële beslissingen te staan die je voor langere termijn maakt. Het is dan ook noodzakelijk dat je goed hypotheekadvies krijg die je helpt om de juiste besluiten te nemen. HypothekenUnie Bleiswijk heeft een team van gespecialiseerde adviseurs klaarstaan om jou persoonlijk te begeleiden. Zij kijken objectief naar de best mogelijke hypotheek voor jou en houden het totaalplaatje goed in de gaten. Dit is belangrijk zodat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Dus..

  • Wil je je eerste huis kopen in Bleiswijk of omgeving;
  • Stap je over van huurwoning naar koopwoning;
  • Ben je op zoek naar manieren om te besparen op je hypotheek;
  • Wil je een pand kopen voor je bedrijf?

HypothekenUnie helpt je graag bij het vinden van een hypotheek die bij je past. Of je nou starter, doorstromer, ondernemer of particulier bent: onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Bleiswijk krijg je gegarandeerd bij HypothekenUnie.

Voordelen van HypothekenUnie Bleiswijk

> Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en voor onze rekening. Je zit dus nergens aan vast en hoeft niets te betalen.

> Bij ons krijg je persoonlijk hypotheekadvies dat past bij jou en je financiële situatie. Met behulp van ons kennismakingsgesprek krijgen wij meer inzicht in de situatie en komen we samen tot een passende hypotheek.

> HypothekenUnie Bleiswijk heeft contact met banken en geldverstrekkers door heel Nederland. Hierdoor krijgen wij informatie van alle mogelijke hypotheken. Wanneer je hypotheekadvies vraagt aan je bank krijg je alleen advies over de producten van die bank. Bij HypothekenUnie ben je verzekerd van de juiste hoeveelheid informatie van alle hypotheekvormen die van toepassing kunnen zijn.

> Alle zorgen worden uit handen genomen bij HypothekenUnie. Wij regelen graag al het papierwerk en zorgen ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken over lastige zaken.

Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen als je kiest voor hypotheekadvies van HypothekenUnie Bleiswijk. Deze lichten we je graag toe in een gesprek. In ieder geval vinden wij van HypothekenUnie dat er maar één goed advies bestaat en dat is een persoonlijk advies.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een hypotheek op maat

HypothekenUnie Bleiswijk heeft goede contacten met banken en geldverstrekkers door heel het land. Wij gaan op zoek naar de beste hypotheek voor jou en houden hierbij rekening met je wensen, behoeften en eisen. Daarom onderhandelen wij voor een hypotheek op maat met onder andere de volgende geldverstrekkers:

ABN AMRO – Rabobank – ING – Obvion – Lloyds Bank – ASR – Hypotrust – Syntrus Achmea – Delta Lloyd – NIBC Direct – Munt Hypotheken – Nationale Nederlanden 

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Een afspraak maken doe je eenvoudig bij jouw thuis of op ons kantoor. HypothekenUnie helpt je graag.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.