Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Bloemendaal: Persoonlijk hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheek afsluiten in Bloemendaal en omgeving? HypothekenUnie!

Bij het af- of oversluiten van een hypotheek wil je graag het beste, op maat gemaakt advies. Wij van HypothekenUnie zijn een gespecialiseerd team en willen je graag ondersteunen door goed en betrouwbaar advies te geven. Wij geven graag ons advies aan de volgende doelgroepen:

  • Starters
  • Ondernemers
  • Particulieren
  • Doorstromers

Met onze jarenlange ervaringen, kennis en contacten met alle banken in de omgeving kunnen we zeer specifiek hypotheekadvies geven. We luisteren naar al je vragen en behoeften en kunnen zo op zoek gaan naar een hypotheek die perfect bij je aansluit. 

Hoe gaan wij te werk?

HypothekenUnie begrijpt dat je uniek, op maat gemaakt advies zoekt en zo snel mogelijk antwoord op je vragen wilt krijgen. Het nakomen van afspraken is bij ons dan ook zeer belangrijk. De klant is koning en zo word je dan ook behandeld bij HypothekenUnie. Wij luisteren naar al je vragen, wensen en behoeften. Daarna gaan wij in onderhandeling met geldverstrekkers. Wij leggen de goedkoopste opties en de daarbij horende voorwaarden naast elkaar en houden hierbij rekening met de essentiële zaken. Het verschil met het advies van een bank en ons is dat wij alle mogelijkheden naast elkaar leggen en niet alleen informatie verschaffen over één bank. Hierdoor kun jij met de hulp van ons de juiste hypotheekkeuze maken.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Aan wie

Wij bieden uniek advies aan iedereen die op zoek is naar een hypotheekadviseur in Bloemendaal en omgeving. Ook bieden wij passend advies en geven je informatie waar je iets aan hebt voor de lange termijn. Voor iedereen in Bloemendaal die op zoek is naar een vertrouwenspartner en een hypotheek met een zo laag mogelijke rente, staat het team van HypothekenUnie Bloemendaal voor je klaar. Wij adviseren onder andere starters, ondernemers en doorstromers.

Prijzen

Wij leggen je graag tijdens een persoonlijk gesprek uit aan de hand van welke factoren de prijzen worden opgesteld. Deze factoren kunnen de kosten voor hypotheekadvies dus doen verschillen.

Meer informatie over hypotheekadvies in Bloemendaal

Een afspraak is altijd vrijblijvend en de eerste is gratis, dus twijfel niet om een afspraak te maken. Onze adviseurs staan voor je klaar in Bloemendaal om al je vragen te beantwoorden. Ook komen wij graag bij je thuis. 

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.