Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadviseur in Broek in Waterland
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Broek in Waterland

Ben je van plan om een hypotheek af over over te sluiten, dan is het juiste financieel advies erg belangrijk. Bij HypothekenUnie ben je daarom verzekerd van op maat gesneden advies dat aansluit bij jouw plannen van nu én in de toekomt. Dus wil je ..

 • Gaan verhuizen?
 • Een tweede hypotheek afsluiten?
 • Je huidige hypotheek oversluiten?
 • Voor het eerst een woning kopen?

Dan staat onze hypotheekadviseur in Broek in Waterland graag voor je klaar. Doordat we bemiddelen met alle geldverstrekkers van Nederland kunnen we jou 100% onafhankelijk advies geven. We vinden een persoonlijke aanpak erg belangrijk en daarom kunnen hypotheek gesprekken bij ons op kantoor, maar ook bij jou op locatie plaatsvinden. Het is maar net wat jij het fijnste vindt!

Onafhankelijk hypotheekadvies in Broek in Waterland op maat

HypothekenUnie gaat verder dan alleen het maken van een berekening van je maandlasten. Naast je persoonlijke situatie kijken én houden we ook rekening met je toekomstwensen. Plannen voor in de toekomst zoals eerder stoppen met werken en inbreng van eigen middelen zijn zaken waar onze adviseur rekening mee houdt.

Binnen ons team staat een persoonlijke aanpak centraal. Heeft onze hypotheekadviseur jouw eisen, persoonlijke situatie en wensen besproken, dan gaat hij op zoek naar passende opties. Wanneer we een hypotheek in Broek in Waterland hebben gevonden die nu, maar ook later bij jou past, blijven we je adviseren. Gedurende de looptijd krijg je van ons advies over onder andere rentewijzigingen en eventuele tussentijdse aflossingen, zodat je bent verzekerd van een hypotheek die tot het eind bij jouw situatie past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Van starter tot ondernemer: iedereen kan bij ons terecht

Het maakt voor ons niet uit of je een starter, doorstromer, ondernemer of oversluiter bent; iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies kan bij ons terecht. Iedere klant is uniek en wordt daarom ook op unieke en persoonlijke wijze geholpen. We helpen je graag bij het vinden van een passende hypotheek in Broek in Waterland, zodat we jou voor nu en later financiële rust kunnen bieden.

 • Begeleiding van A-Z
 • Vergelijking van álle geldverstrekkers
 • Hypotheek op maat
 • 100% onafhankelijk

Meer informatie of advies?

Ben je op zoek naar volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Broek in Waterland of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Onze hypotheekadviseur in Broek in Waterland helpt je graag bij het vinden van een passende hypotheek.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.