Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheek in Capelle aan den IJssel op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Capelle aan den IJssel afsluiten? Persoonlijk advies

Ben je woonachtig in de omgeving Capelle aan den IJssel en ben je op zoek naar passend en professioneel hypotheekadvies? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé onafhankelijke financieel adviseur voor particulieren en ondernemers die van plan zijn om:

  • Een eerste huis te kopen;
  • Te gaan verhuizen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Een bestaande hypotheek over te sluiten voor lagere rente.

In al deze gevallen is een passend en onafhankelijk hypotheekadvies erg belangrijk. Onze hypotheekadviseur in Capelle aan den IJssel gaat samen met jou op zoek naar een hypotheek die past bij jou én je persoonlijke situatie. Hierbij is niet alleen de laagste rente belangrijk maar ook zaken zoals de risico's die je loopt, de manier van aflossen, de premie en pensioen spelen hierbij een belangrijke rol.

HypothekenUnie werkt samen met alle banken en verzekeraars van Nederland en kan daardoor een onafhankelijke vergelijking maken en zo een hypotheek in Capelle aan den IJssel met de beste voorwaarden voor jou vinden.  

Wie kan bij HypothekenUnie terecht?

Iedereen die op zoek is naar onafhankelijk en professioneel hypotheekadvies in Capelle aan den IJssel en omgeving kan bij ons terecht, zowel particulieren als ondernemers. Het maakt daarbij niet uit of je een doorstromer/starter/ondernemer of oversluiter bent: wij helpen iedereen! Zelfs wanneer je al een hypotheek hebt afgesloten en vragen hebt over je pensioen of verzekeringen kun je bij ons langskomen voor advies. Onze hypotheekadviseur in Capelle aan den IJssel helpt jou graag met je persoonlijke situatie en kan ook optreden als bemiddelaar tussen jou en bijvoorbeeld een verzekeraar of bank.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Passend hypotheekadvies in Capelle aan den IJssel

HypothekenUnie maakt samen met jou een selectie van de goedkoopste aanbieders, vergelijkt de voorwaarden met elkaar en maakt tot slot samen met jou de juiste keuze. Bij ons hypotheekadvies houden we uiteraard ook rekening met belangrijke toekomstige zaken zoals pensioen, verzekeringen en werkloosheid. Gedurende de looptijd van jouw hypotheek in Capelle aan den IJssel blijven wij een optimale service bieden zodat je bent verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst kan doorstaan. Onze adviserende rol stopt dus pas wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald.

Waarom kiezen voor HypothekenUnie?

Doordat wij samenwerken met alle banken en verzekeraars van Nederland kunnen we altijd de perfecte hypotheek of verzekering voor jou zoeken. Een hypotheek die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. HypothekenUnie is volledig onafhankelijk en kan jou garanderen dat we er alles aan doen om voor jou de beste mogelijkheid te vinden.

Interesse in een gratis adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Afspraken kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie. HypothekenUnie staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.