Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: ervaren hypotheekadviseurs in Castricum
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Castricum: 100% onafhankelijk

Jij bent op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Castricum en omgeving. HypothekenUnie heeft een vast team van onafhankelijke adviseurs klaar staan om jou hierin te helpen. Wij gaan altijd in samenwerking met de klant op zoek naar een passende hypotheek. We kijken hierbij naar of je:

  • Een starter op de woningmarkt bent
  • Wilt verhuizen
  • Wilt overstappen naar een andere hypotheek
  • Of een tweede hypotheek wilt afsluiten

Wij hebben namelijk voor iedere persoonlijke situatie een geschikte oplossing. Dit geldt niet alleen voor particulieren. Maar ook voor ondernemers staan wij klaar om onafhankelijk hypotheekadvies in Castricum te geven. 

HypothekenUnie: deskundig advies op maat

Een aantal voordelen van het inschakelen van een adviseur is dat wij altijd eerst naar jouw financiële situatie kijken. Vanuit hier gaan we in gesprek over wat de wensen en eisen zijn. Daarna gaan wij bemiddelen met de Nederlandse banken en kunnen op deze manier een onafhankelijke vergelijking aanbieden. Wij blijven jou dan ook tussentijds informeren over wijzigingen. Hierdoor past jouw hypotheek in Castricum niet alleen nu maar ook in de toekomst bij jouw persoonlijke situatie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie is advies over een hypotheek in Castricum bedoeld?

HypothekenUnie staat klaar voor iedereen die op zoek is naar een onafhankelijke adviseur. Wij helpen graag zowel particulieren dan wel ondernemers. Je wordt als een unieke klant benaderd, omdat jouw persoonlijke situatie aansluit op een andere hypotheek dan de voorganger. Wij kijken bijvoorbeeld naar of je een starter bent of een doorstromer. Dit vinden wij belangrijk om mee te nemen en zo vinden we samen met jou de juiste hypotheek.

Plan een gesprek met een financieel adviseur

Ons team van hypotheekadviseurs in Castricum staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Dit kan bij ons op kantoor maar ook bij jou op locatie. Maak hiervoor wel even een afspraak, zodat wij de tijd inplannen om alles in detail te kunnen uitleggen. Door onze kennis, ervaring en meerdere klanten in Castricum helpen ons om jou de passende hypotheek aan te bieden.

Maak een afspraak met een adviseur van HypothekenUnie >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.