Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Delft: Hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Delft en omgeving op maat

HypothekenUnie is een onafhankelijke financieel adviseur voor jouw hypotheek, verzekeringen, pensioen en financiële planning. Dus ben je van plan om binnenkort:

  • Te gaan verhuizen?
  • Een tweede hypotheek af te sluiten?
  • Jouw huidige hypotheek over te sluiten?
  • Voor de eerste keer een huis te gaan kopen?

Dan mag je passend en onafhankelijk hypotheekadvies zeker niet vergeten! Onze hypotheekadviseur in Delft gaat samen met jou op zoek naar een hypotheek die het beste bij jou én jouw persoonlijke situatie past. Hierbij werken wij samen met alle verzekeraars en banken van Nederland en kunnen jou daardoor het beste onafhankelijke advies geven.

HypothekenUnie hanteert een persoonlijke aanpak aangezien iedere klant voor ons uniek is. Afspraken kunnen bij ons plaatsvinden op kantoor of bij jou op locatie in Delft.

Voor wie?

HypothekenUnie is er voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk en passend hypotheekadvies in Delft en omgeving. Zowel particulieren als ondernemers worden bij ons geholpen en voorzien wij graag van het juiste advies zodat we een hypotheek in Delft kunnen vinden die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste bij jou past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

Onze hypotheekadviseur in Delft gaat samen met jou op zoek naar een hypotheek die het beste bij je past. Dit doen we door een selectie te maken van de goedkoopste aanbieders van dit moment en vervolgens alle voorwaarden met elkaar te vergelijken. Uiteindelijk helpen we jou bij het maken van de juiste keuze en komen we tot een volledig passende hypotheek. Bij ons hypotheekadvies houden we natuurlijk ook rekening met belangrijke toekomstige zaken zoals pensioen, eventuele werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Bij HypothekenUnie ben je dus verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste voor jou is.

Langdurig adviserende rol

Ook nadat de handtekening is gezet blijven wij onze adviserende rol behouden. Wij blijven je tussentijds informeren over eventuele rentewijzigingen, tussentijdse aflossingen en verhogingen. Daarnaast blijven we ook een maandelijkse besparingscheck uitvoeren en periodieke servicegesprekken aanbieden. De taak van HypothekenUnie is pas afgerond wanneer de einddatum van jouw hypotheek in Delft is behaald.

Hypotheekadvies in Delft nodig?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je graag meer informatie of advies? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op voor een eerste gratis adviesgesprek. Ook de kosten voor hypotheekadvies lichten we graag in het kennismakingsgesprek toe.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.