Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Passend & deskundig hypotheekadvies in Den Hoorn
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Den Hoorn en omgeving nodig?

Woon je in de omgeving Den Hoorn en ben je op zoek naar onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies? HypothekenUnie is dé onafhankelijke financieel adviseur voor jouw:

  • Verzekeringen;
  • Pensioen;
  • Hypotheek;
  • Financiële planning.

Indien je van plan bent om bijvoorbeeld te gaan verhuizen, je eerste huis te kopen of jouw huidige hypotheek in Den Hoorn over te sluiten voor lagere rente. Het kiezen van een hypotheek is namelijk een belangrijk moment, aangezien een hypotheek veel invloed heeft op je financiële leven. Onze hypotheekadviseur in Den Hoorn gaat samen met jou op zoek naar een hypotheek met de beste voorwaarden die past bij jouw persoonlijke situatie. Hierbij werken wij samen met alle verzekeraars en banken van Nederland, zodat we een onafhankelijke vergelijking kunnen maken.

Voor wie is HypothekenUnie bedoeld?

Iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies in Den Hoorn en omgeving is bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar onafhankelijk advies kunnen bij ons terecht. Hierbij maakt het niet uit of je een starter, ondernemer, doorstromer of oversluiter bent.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Op zoek naar de beste hypotheek in Den Hoorn

Onze hypotheekadviseur in Den Hoorn maakt op basis van jouw hypotheekwensen een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment. We vergelijken vervolgens alle voorwaarden met elkaar en helpen jou bij het kiezen van de beste hypotheek. Bij ons advies houden we natuurlijk ook rekening met (eventuele) zaken in de toekomst zoals pensioen, werkloosheid en inkomensterugval. Zo ben je verzekerd van een hypotheek die ook in de toekomst kan doorstaan.

Meer informatie? Plan een afspraak voor hypotheekadvies in Den Hoorn

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je graag meer informatie of advies? Dan beantwoorden onze hypotheekadviseurs graag al jouw vragen bij ons op kantoor of bij op locatie in Den Hoorn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.