Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Een hypotheek in Haarlem op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Haarlem

Vanaf het moment dat je van plan bent om een hypotheek af of over te sluiten, vraag je jezelf al snel af welke hypotheek het beste bij jouw situatie past. Omdat er maandelijks een groot deel van je inkomsten opgaat aan woonlasten, is het van belang om deze vaste lasten zo laag mogelijk te houden. Onze hypotheekadviseur in Haarlem gaat voor jou op zoek naar een hypotheek die niet alleen bij jouw huidige situatie past, maar die ook meegaat met veranderingen in de toekomst. Als starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer ervaar jij onder andere de volgende voordelen:

  • 100% onafhankelijk advies;
  • Hypotheek met de beste voorwaarden;
  • Persoonlijk en doelgericht advies;
  • Geen financiële zorgen meer.

Onze hypotheekadviseur verzorgt jouw financiële planning van A-Z. Hiermee nemen wij al jouw financiële zorgen uit handen. HypothekenUnie heeft alle hypotheekvormen in huis en dankzij onze nauwe samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij zowel particulieren als ondernemers volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Haarlem geven. Zo kun jij kiezen voor een hypotheek met de laagste rente die aansluit bij jouw toekomstplannen!

Hypotheek in Haarlem op maat

Tegenwoordig wordt er veel geschreven en gezegd over de Nederlandse hypotheekmarkt. Het is dan ook begrijpelijk dat je wellicht niet meer weet hoe alles in elkaar steekt en waar je allemaal aan moet denken. Maar geen zorgen: HypothekenUnie begeleidt jou! Als financiële dienstverlener nemen wij al jouw financiële zorgen uit handen. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt jouw situatie in kaart gebracht en worden jouw hypotheekwensen, -eisen en -behoeftes besproken. Onze hypotheekadviseur in Haarlem geeft jou advies op het gebied van onder andere hypotheken, pensioen, verzekeringen en kredieten. Natuurlijk houden we bij het totaaladvies ook rekening met zaken als risico's van lang leven, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. De eerste stap naar een passend advies is een goede inventarisatie waarin jouw persoonlijke situatie, wensen en toekomstplannen worden doorgenomen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

100% onafhankelijk advies

In de drukke Nederlandse hypotheekmarkt onderscheidt HypothekenUnie zich door een compleet onafhankelijke aanpak te bieden. Onze adviseurs toetsen hypotheken op diverse zaken als looptijd, fiscaliteit en toekomstvisie. Op deze manier kunnen wij jouw woonlasten zo goed mogelijk aan laten sluiten op jouw situatie.

Aan het einde van het kennismakingsgesprek ontvang je van onze adviseur een concreet adviesrapport met betrekking tot de hypotheek. Hiermee krijg je inzicht in de gevolgen van onder andere pensioen, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid voor je netto inkomen. Het inzichtelijk krijgen van deze financiële gevolgen helpt jou bij het kiezen van de juiste hypotheek in Haarlem.

HypothekenUnie neemt al jouw financiële zorgen uit handen

Wij zijn in staat om zowel ondernemers als particulieren te voorzien van een volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Haarlem en omgeving. Dit komt door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van het vakgebied. Onze nauwe samenwerking met alle Nederlandse geldverstrekkers zorgt ervoor dat wij de meest onafhankelijke vergelijking voor jou kunnen maken. Wij begeleiden jou op professionele wijze tot de einddatum is behaald. Zelfs daarna houdt onze adviserende rol niet op en blijven wij je informeren over onderwerpen omtrent je hypotheek.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Geïnteresseerd in onze unieke werkwijze en wil je graag een afspraak maken met één van onze experts op het gebied van hypotheken, pensioenen, kredieten of vermogensbeheer? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op! Wij staan voor je klaar. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend én gratis. Wij verwelkomen jou graag op ons kantoor of komen langs bij jou op locatie.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.