Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een onafhankelijk hypotheekadvies in Heemskerk
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een geschikte hypotheek vinden in Heemskerk

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies en wil je een hypotheek afsluiten? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Onze adviseurs bieden jou graag onze hulp aan bij het zoeken van een passende hypotheek. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek en voor ons maakt het dan verder niet uit of je van plan bent om...

  • Te gaan verhuizen
  • Je eerste huis te gaan kopen
  • Een tweede hypotheek af te sluiten
  • Je huidige hypotheek over te sluiten

Door onze persoonlijke aanpak, deskundigheid en samenwerking met alle Nederlandse geldverstrekkers kunnen wij zo jou een onafhankelijke vergelijking geven van alle hypotheken en hun voorwaarden. Hierdoor kunnen we een hypotheek in Heemskerk garanderen die langdurig bij jouw financiële situatie past.

Voor wie is hypotheekadvies in Heemskerk bestemd?

HypothekenUnie is voor iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies in Heemskerk en omstreken. Wij maken hier verder geen onderscheid tussen particulieren en ondernemers. Dit komt doordat wij iedere klant als uniek beschouwen, omdat iedere situatie anders is. Hierbij kijken wij bijvoorbeeld naar of je een starter of doorstromer bent. Zo vinden wij voor iedereen een passende oplossing.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voordelen van HypothekenUnie

Als je op zoek gaat naar een hypotheek moet je rekening houden met een aantal belangrijke zaken. Daarnaast moet je ook nog de hypotheekverstrekkers benaderen en alles vergelijken. Dit kan een hoop werk zijn en onoverzichtelijk worden. HypothekenUnie helpt je graag hiermee. Onze hypotheekadviseur in Heemskerk neemt graag al jouw zorgen uit handen. Wij luisteren naar jouw wensen en eisen en kijken samen met jou naar je financiële situatie. Hierna bemiddelen wij mij alle mogelijke banken en geven daarna een onafhankelijk advies. Daarnaast krijg je dan ook te horen welke hypotheekvorm het beste bij jou past.

Meer informatie nodig?

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze diensten en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze hypotheekadviseurs in Heemskerk en plan je afspraak in. Wij gaan graag in gesprek met jou bij ons op kantoor of bij jou op locatie over de mogelijkheden. Ons eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.