Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Heemstede: persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek afsluiten in Heemstede en omgeving

Wil je graag persoonlijk advies in de buurt van Heemstede? En wil je weten welke hypotheek het beste bij jou past? HypothekenUnie staat voor je klaar. Een team van specialisten met jarenlange ervaring en de juiste kennis helpt je graag. Dus ben je..

  • op zoek naar je eerste woning in de buurt van Heemstede?
  • een ondernemer die de juiste hypotheek wilt voor zijn pand?
  • van plan om te gaan verhuizen naar Heemstede of omgeving?

Wij van HypothekenUnie in Heemstede en omgeving begrijpen dat je een geschikte hypotheek zoekt voor jezelf of je bedrijf. We leggen je graag uit welke hypotheekvormen er zijn en beantwoorden al je vragen. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste hypotheek. Die nu past, maar natuurlijk ook op lange termijn. We kijken graag vooruit. 

De juiste hypotheek

Dankzij het goede contact en onze samenwerking met banken gevestigd in heel Nederland beschikken wij over alle benodigde informatie en weten wij welke bank een hypotheek biedt die bij je past. Eén van de vele voordelen die HypothekenUnie biedt is dan ook dat wij beschikken over informatie van alle banken en niet alleen van één bank. Ons assortiment van geldverstrekkers is dus erg breed. Zo weet je zeker dat je een keuze kunt maken uit hypotheekvormen die relevant zijn voor jou. Met behulp van jouw behoeftes, wensen en eisen kunnen we samen de beste hypotheek vinden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies voor wie?

HypothekenUnie Heemstede is er voor zowel particulieren als ondernemers die een hypotheek willen afsluiten in de buurt van Heemstede. Of je nou een starter of doorstromer bent of je hypotheek wilt oversluiten; HypothekenUnie geeft je graag het juiste advies. Ieder persoon heeft zo zijn eigen wensen en behoeften en dus zijn er verschillende soorten hypotheken nodig. Met ons persoonlijk advies en de juiste informatie komen we samen tot de hypotheekvorm die bij jouw wensen aansluit.

Meer informatie over HypothekenUnie Heemstede

Als je nog vragen hebt, graag wat meer informatie wilt of een afspraak wilt maken voor hypotheekadvies op maat, kun je altijd binnenlopen in ons kantoor. Natuurlijk komen wij ook graag langs bij je thuis. Een afspraak is altijd vrijblijvend en het eerste gesprek waarin we kennismaken is natuurlijk gratis! De kosten van ons onafhankelijke, persoonlijke en financiële advies hangt af van een aantal factoren. Als je hier meer over wilt weten bespreken we dit graag met jou tijdens een gesprek. Dus twijfel niet en maak snel een afspraak met HypothekenUnie Heemstede! 

Laagste rente
3.40%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.40%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.