Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Het Woudt: Hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Het Woudt en omgeving

Voor onafhankelijk en professioneel hypotheekadvies in Het Woudt en omgeving kun je bij HypothekenUnie terecht. Ben je op zoek naar een eerste woning? Wil je gaan verhuizen? Of wil je juist je huidige hypotheek oversluiten voor lagere rente? Onze hypotheekadviseur in Het Woudt beantwoordt al jouw financiële vragen over je:

Door onze persoonlijke en lokale aanpak, jarenlange ervaring en brede kennis kunnen we namens jou op zoek gaan naar een hypotheek in Het Woudt die het beste bij jou en je persoonlijke situatie past. Daarnaast werken wij samen met alle geldverstrekkers van Nederland, maar hebben we geen contracten, waardoor wij een goede onafhankelijke vergelijking kunnen maken. Bij ons ben je dus verzekerd van de beste hypotheek. Voor nu én voor later.

De doelgroep van HypothekenUnie

Iedereen die op zoek is naar passend, deskundig en 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Het Woudt en omgeving is bij ons aan het juiste adres. Zowel starters/doorstromers/ondernemers en oversluiters kunnen bij ons terecht voor financieel advies. Wij hechten veel waarde aan vertrouwen, het nakomen van afspraken en het lokale aspect en houden ook rekening met de lange termijn. Bij HypothekenUnie is iedere klant uniek en daarom stemmen we ons advies geheel op jou af.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Adviserende rol tot de einddatum is behaald

Wij zijn van mening dat onze adviserende rol pas stopt wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald. Daarom blijven we jou ook tussentijds informeren over rentewijzigingen, tussentijdse aflossingen en verhogingen en houden we een maandelijkse besparingscheck. Onze adviserende rol stopt pas wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald, zodat we jou financiële rust kunnen bieden.

Hypotheekadvies in Het Woudt?

Ben je op zoek naar een hypotheek of advies en wil je graag meer informatie? Onze hypotheekadviseurs helpen je graag om je gewenste doelen te behalen. Plan daarom gratis en vrijblijvend een eerste afspraak bij ons op kantoor of bij jou op locatie. HypothekenUnie helpt je graag!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.