Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheekadviseur in Hoek van Holland en omgeving
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Hoek van Holland nodig?

Woon je in de omgeving Hoek van Holland en ben je op zoek naar een onafhankelijke financieel adviseur voor jouw:

  • Verzekeringen;
  • Pensioen;
  • Financiële planning?

Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Wij kunnen je namelijk voorzien van onafhankelijk hypotheekadvies in Hoek van Holland en omgeving. Het kiezen van de juiste hypotheek is immers een belangrijke beslissing, aangezien een hypotheek veel invloed heeft op je hele financiële leven. Daarom gaat onze hypotheekadviseur samen met jou op zoek naar een hypotheek in Hoek van Holland die bij jou en je persoonlijke situatie past.

Bij HypothekenUnie staat een persoonlijke aanpak centraal: wij behandelen iedereen als een unieke klant. Afspraken vinden daarom plaats bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Wie kan bij HypothekenUnie terecht?

Wij zijn er voor iedereen, zowel particulieren als ondernemers, die op zoek is naar onafhankelijk financieel advies. Het maakt daarbij niet uit of je een starter/doorstromer/oversluiter of ondernemer bent. Onze hypotheekadviseur in Hoek van Holland zoekt samen met jou een hypotheek met de beste voorwaarden voor nu én voor later.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De voordelen

HypothekenUnie begeleidt jou van het begin tot eind. Dat wil zeggen dat onze adviserende rol pas stopt indien de einddatum van de hypotheek is behaald. Gedurende de looptijd blijven wij je informeren over tussentijdse aflossingen, eventuele rentewijzigingen en verhogingen. Daarnaast houden we maandelijks een besparingscheck en plannen we periodieke servicegesprekken voor een optimale service.

Bij ons totale hypotheekadvies voor jouw hypotheek in Hoek van Holland werken wij samen met alle geldverstrekkers van Nederland. Voorbeelden van deze banken en verzekeraars zijn ING, Rabobank, ABN AMRO, AEGON, Obvion, Natioanel Nederlanden en Florius.

Persoonlijk hypotheekadvies in Hoek van Holland

Wij begeleiden je van offerte tot notaris en houden bij ons totale hypotheekadvies ook rekening met essentiële zaken. Hierbij kun je denken aan pensioen, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en eventuele inkomensterugval. Hierdoor vinden we een hypotheek die ook in financieel gezien minder goede tijden kan doorstaan.

De prijzen van hypotheekadvies

De kosten van hypotheekadvies worden bepaald door een aantal factoren. Deze lichten wij graag in een persoonlijk gesprek toe. Maak gerust vrijblijvend én gratis een eerste afspraak. Onze hypotheekadviseurs staan jou graag te woord!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.