Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Advies op maat in Honselersdijk
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Honselersdijk

HypothekenUnie is dé onafhankelijke financieel adviseur voor particulieren en ondernemers die op zoek zijn naar hypotheekadvies in Honselersdijk voor vragen over hun verzekeringen, pensioen, financiële planning en hypotheek. Dus ben je van plan om ..

  • Te gaan verhuizen;
  • Je eerste huis te kopen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente?

Dan is het belangrijk dat je passend hypotheekadvies niet vergeet. Het afsluiten van een hypotheek in Honselersdijk is namelijk een beslissing die veel invloed heeft op je hele financiële leven. HypothekenUnie werkt daarom samen met alle geldverstrekkers van Nederland zodat we de beste onafhankelijke vergelijking voor jou kunnen maken. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Hypotheekadvies in Honselersdijk en omgeving

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor hypotheekadvies in Honselersdijk op maat. Bij ons totale advies houden we ook rekening met zaken die (kunnen) voorkomen in de toekomst zoals werkloosheid, inkomensterugval en pensioen. Daarnaast hanteren wij een persoonlijke aanpak, aangezien ieder persoon en iedere hypotheek verschillend zijn. Bij HypothekenUnie ben je dus verzekerd van een hypotheek in Honselersdijk die niet alleen nu, maar ook later het beste bij jou en je persoonlijke situatie past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Advies op maat

HypothekenUnie biedt hypotheekadvies op maat. Een persoonlijke aanpak staat dan ook bij ons centraal. Wij werken samen met alle geldverstrekkers van Nederland waaronder Rabobank, ING, AEGON, ABN AMRO, Obvion en Nationale Nederlanden waardoor we voor jou een onafhankelijke vergelijking kunnen maken tussen de beste voorwaarden. Door middel van een kennismakingsgesprek leert onze hypotheekadviseur jou en jouw financiële situatie kennen waarmee wij op zoek kunnen gaan naar een passende hypotheek. In dit gesprek beantwoorden we graag al jouw vragen en bespreken we jouw hypotheekwensen, eisen en behoeften.

Meer informatie of advies? Neem gerust contact met ons op!

Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Twijfel niet en plan gerust vrijblijvend en gratis een eerste afspraak. Ook voor vragen over kosten van hypotheekadvies in Honselersdijk kun je een afspraak maken. Onze hypotheekadviseur gaat graag samen met jou in gesprek bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.